Kakussska93
Fanka BB :)
Dziewczyny a robicie badania progesteronu? Ja mam robić co 10 dni. Właśnie się zbieram do wyjścia. Przy okazji oddam mocz bo mam mieć wyniki na poniedziałek. Mam nadzieję że już żadnych bakterii nie będzie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie nie rozumiem na jakiej podstawie wyszlo mi to ryzyko - cisnienie 126/78 to chyba w normie, a moczu mi nie badali ani razu do tej pory (!?).Faktycznie niemiły sen... A spowodowany tymi wszystkimi myślami, niepokojami które nas tak męczą cały czas.
Pewnie też bym miała takie sny gdyby nie fakt pobudki co 1,5 - 2 godziny na siku.
Mi również groził stan przedrzucawkowy w poprzednich ciążach. Miałam nadciśnienie indukowane ciążą, obrzęki. Na szczęście białka w moczu nie miałam.
Właśnie te trzy rzeczy trzeba stale kontrolować, więc pewnie bedziesz miała częściej mocz badany i musisz pilnować ciśnienia.
Dawniej to nazywano zatruciem ciążowym lub gestozą.
Będzie dobrze, zobaczysz [emoji3590]
O matko współczuję takich snów. Każda z nas wyprowadziłyby z równowagi.Hej Dziewczyny gratuluję Wam. Wczorajszych udanych wizyt
Ja miałam taki sen że siedzę teraz już z wysokim ciśnieniem i nie umiem się uspokoić... Snuł mi się pogrzeb mojego nienarodzonego dziecka i biała mała trumienkawiem to tylko sen ślę zrobił mi z głowy sieczkę
![]()
Ja zrobiłam tylko 1 raz przy okazji bety, wyszło wtedy 41. Mój ginekolog widział wynik i nic nie mówił, że powinnam go powtarzać.Dziewczyny a robicie badania progesteronu? Ja mam robić co 10 dni. Właśnie się zbieram do wyjścia. Przy okazji oddam mocz bo mam mieć wyniki na poniedziałek. Mam nadzieję że już żadnych bakterii nie będzie![]()
Teraz już tak nie mam ale wcześniej też mnie mocno żołądek bolał praktycznie codziennie.Strasznie boli mnie żołądek po prostu mogłabym go narysować nie mówiąc już o mdłosciach Zastanawiam się czy też ktoś tak ma, bo ja czuję się dosłownie jak po ciężkim zatruciu I czy zjem czy jestem głodna wciąż odczuwam taki nieprzyjemny dyskomfort
Ja śpię na brzuchu co noc bo tak mi najwygodniej a na razie tez jestem na minusie 2 kg... moja lekarka mi powiedziała ze do czasu kiedy będzie mi tak wygodnie to mogę tak spać bo dzidzi jest dobrze chronione@Basiola @Tymon'sMom trzymam kciuki za udane wizyty!
Dzięki za podpowiedzi co do Netflixa, coś z tego na pewno wybiorę
Ja dzisiaj z rana wymioty, zjadłam płatki dzieci na śniadanie (bo wszystko inne wyszło a mąż dopiero pojechał na zakupy) i leżę na kanapie licząc że się przyjmie. Mam tyle planów i pomysłów w głowie a sił na niczawsze weekendy spędzaliśmy z dziećmi wyjazdowo a teraz ciągle w domu, już kota można dostać :/
Czy wy jeszcze śpicie na brzuchu? Ja bym mogła bo właściwie nawet zmalał od początku ciąży (zgubiłam 4kg) ale przez te nocne mdłości nie mogę bo jak uciska mi cokolwiek brzuch to od razu odruch wymiotny mam. A mnie się zawsze najlepiej na brzuchu spało (mimo cycków).
Bosh jest sobota a nadal muszę robić ze starszym lekcje.. Bosh niech ta szkoła się już skończy!
Nie słyszałam nawet o tych wózkach nigdy więc nie pomogę.Cześć dziewczyny czy któraś w poprzedniej ciąży miała wózek hot mom? Planuje teraz lub chociaż widziała na żywo?
Brzuch i krzyż pewnie boli bo się przeforsowałas. Odpoczywaj przez najbliższe dni i zobaczysz czy się unormuje.Hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dnizakończenie semestru przy naukach zdalnych to jakaś kpina, praca dyplomowa w lesie a jeszcze remont. Za dużo tego się porobiło.
Zamówiłam wkońcu detektor i adapter do pasów od Insafe.
W poniedziałek mam prenatalne i mam stresa. Do wczorajszego dnia byłam spokojna ale poruszałam się wczoraj powyginalam bo składaliśmy meble i zaczął mnie znowu boleć brzuch i plecy i nadal od wczoraj się mnie to trzyma. Nie plamię więc chyba wszystko powinno być okey ale mojej głowie ciężko jest to wbić.
Gratuluję udanych wizytu mnie też nie można wchodzić z os. towarzyszaca ale widziałam na poprzedniej wizycie jak dziewczyna weszła ze swoją rodzicielka bo była jedna zapisana na wizytę po drugiej.
A jak u was z porodami rodzinnymi? U mnie oba szpitale nadal nie zezwalają. Mam nadzieje ze do grudnia jednak wpuszcza panów do porodów. Mój już przeżywa że wejść nie może na usg a nie wyobraża sobie nie być przy porodzie![]()