Sylwestrowa
Fanka BB :)
Nie Mam czego ściągaćNo niestety. I to wszystko było w jednym roku. Ale teraz mam mojego Skarba i to jest najważniejsze
A Ty ściągasz sobie pokarm czy przeszliście calkiem na mm?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie Mam czego ściągaćNo niestety. I to wszystko było w jednym roku. Ale teraz mam mojego Skarba i to jest najważniejsze
A Ty ściągasz sobie pokarm czy przeszliście calkiem na mm?
Rozumiem. Ja nadal walczę,, raz leci lepiej, raz gorzej. Myślałam że jak laktatorem ściągasz to się utrzyma laktacjaNie Mam czego ściągaćpo 2tyg od zakończenia przystawiania S pokarm mi się „wyciszył”.
To mój już dawno ja przekroczyłMoja położna mówiła, że ta zasada wybudzania obowiązuje do czasu aż dziecko osiągnie wagę urodzeniową.
To nie rób tego tylko śpij. Maluch sam "zawoła" że chce jeśćTo mój już dawno ja przekroczyłjuż tak nie wybudzam ale jak śpi ponad 5 godzin w nocy to już budzę ... Nie wiem czy to dobrze czy nie.
Dużo bym oddała za 5h snu pod rząd mojego STo mój już dawno ja przekroczyłjuż tak nie wybudzam ale jak śpi ponad 5 godzin w nocy to już budzę ... Nie wiem czy to dobrze czy nie.
Korzystam i już się nie zamartwiamCiesz się ze tyle śpi i się nie budzi. Nie martw się tylko korzystaj. Moja budzi się co 2h więc zazdroszczę![]()
Oj to nie ciekawie ... Właśnie mój w dzień różnie bo czasem nie spuy, czasem cały dzień prześpi . W nocy długo nie może zasnąć do 24, nawet 1 ale śpi bardzo ładnie jak już zaśnieDużo bym oddała za 5h snu pod rząd mojego S
Ostatnio ma taki płytki sen, ze ja nic za dnia nie mogę zrobić w domu…Wszystko go wybudza. W nocy podobnie, już nie mogę mieć nawet pościeli satynowej w naszym łóżku, bo za bardzo „szeleści” małemudramat jakiś.
Byłyście już ja kontroli u gina?
Ja też do endokrynologaKontrole u gina mam umówioną na początku marca…Ale muszę dodatkowo na kontrole do endokrynologa i za miesiąc do diabetologa, plus jeszcze wyniki porobićniby dni są mniej więcej w tym samym schemacie to Czas leci nie wiadomo kiedy. Już tyle tygodni po porodzie a niedawno jeszcze spędzaliśmy święta w strachu przed przyjęciem na oddział na wywołanie
Jezu jak dobrze, ze mam już ten etap za sobą i ze człowiek nie wiedział co go czeka tam
♀
@KatJak
Jak dajesz sobie radę za dnia bez męża ??
A witaminy bierzesz? Mi rodzinny przepisał jakieś, bo anemii po przetoczeniu nie bylo, wiec zelazo odstawiłam.Ja też do endokrynologaaż boje się tych wyników co dziś robiłam. Czuje że mam jakąś anemię bo jestem bardzo słaba i kręci się w głowie. Może to zwykle zmęczenie, zobaczymy.
Jakoś sobie radzę ale nie ukrywam że stresuje mnie to jak nikogo nie ma. Na szczęście jak coś potrzebuje to rodzice z dolu przyjdą pomoc. Boje się go zostawić przez to że się krztusi... Ale też zauważyłam że powoli ten strach mi mija, jest lepiej niż na początku. Ale do idealnej mamy to mi jeszcze brakujea Ty jak sobie radzisz ?
Na prawdę podziwiam kobiety które mają więcej niż jedno dziecko i są same z nimija z jednym mam problem
Masz rację że ten czas tak leci że szok. Już 7 tygodni od porodu zaraz. Kiedy to zleciało ? Dopiero co z brzuchem chodzilysmy. Czasem mi brakuje tego ciążowego lenistwa![]()