Sylwestrowa
Fanka BB :)
Również boli mnie brzuch przy mocniejszym ucisku, powyżej linii pępka. Uczucie jakbym miała tam zakwasy?Dziś w nocy złapał mnie taki ostry ból, z poczatku wydawało mi się że to jajnik prawy, zaczęło trochę promieniować. Przypominało ból owulacyjny tyle że ten był dużo mocniejszy. Czy przy KP możliwe jest że dostanę już okres ? Wiem że ten temat był już poruszany.
Czy odczuwacie jeszcze jakieś bóle brzucha? U mnie ciągle coś boli przy kichaniu lub kaszlu, trochę przy mocniejszym dotyku. Nie byłam jeszcze na kontroli bo wciąż nie mogę się dostać do mojego lekarza. Już 7 tygodni od porodu. Nie mam już praktycznie żadnych wydzielin
Przy kichaniu i kaszlu to już od wielu miesięcy automatycznie się zginął w pół, bo w ciąży ciągnęła macica przy tym w teraz „czuje” nacisk na krocze przy tym. Brzuch wtedy nie boli, samo krocze jakby zaraz miało wypaść.
Nie martw się, każdy organizm jest inny i w innym rytmie do siebie dochodzi po porodzie
Ja już po pierwszym okresie, ciekawe kiedy się to wszystko unormuje co już będę mogła po tylu miesiącach chodzić bez wkładek