Ja tak samo nudności i wilczy głód zjadłam dziś dwie pizze i dalej malogratulacjewiem jak to jest wyczekiwać dzidzi
U mnie nie jest problem aby zajść w ciąże tylko ja utrzymaća dziś to już miałam lekkie nudności no i trochę taka głodna chodzę ssie mnie w brzuchu
![]()
reklama
a ja jeszcze nie mam nudności, i oczywiście myslę kiedy przyjdą..Ja tak samo nudności i wilczy głód zjadłam dziś dwie pizze i dalej malo![]()
Ewelina @
Fanka BB :)
oj obyś się nie doczekałaa ja jeszcze nie mam nudności, i oczywiście myslę kiedy przyjdą..
4Biedronka
Gratulacje kochanaHej zrobiłam dziś test ciążowy i wyszedł pozytywnyokres był ost 28 luty... to moja 7 ciąża ... 3 zdrowe trzy poronienia
oby tym razem było lepiej .. mam 35 jeszcze lat
![]()
Ewelina @
pare godzin temu byłam na waszym forum wy już prawie rozpakowaneGratulacje kochanapozdrawia kwietnióweczka 2021
4Biedronka
O tak dużo z nas rozpakowanych choć ja na zamkniętym wątku jestem, a jutro mój mały synek będzie donoszonypare godzin temu byłam na waszym forum wy już prawie rozpakowanemi się znowu trafiło może do 3 razy sztuka
![]()
Kasiix
Aktywna w BB
Trochę mam ale to nie jest moja poerwsza ciąża, niestety w grudniu miałam puste jajo , wiec jak tylko dostałam zielone światło to zabraliśmy do robotyTo jeszcze masz trochę czasu, żeby się przygotować.
Ja o tym, że chce być w ciąży zdecydowałam w styczniu. Od tego czasu biore miositogyn . Przy tej owulacji przed stosunkiem zaaplikowałam Kinder wunsch (nazwa mnie dalej rozśmiesza) no i korzystałam z pomocy ginekologa, który mi wszystko pięknie wyliczył.. owu miałam 13 marca. Najważniejsze, że mogę być w ciąży.. Kolejne tygodnie i miesiące pokażą czy dotrwam z Wami do grudnia
To pracujcie, pracujcieTrochę mam ale to nie jest moja poerwsza ciąża, niestety w grudniu miałam puste jajo , wiec jak tylko dostałam zielone światło to zabraliśmy do roboty![]()
Będę o Tobie myślała 10 kwietnia, żeby tam wszystko pękło tak, jak trzeba
reklama
Podziel się: