outofthebox
Fanka BB :)
Muszę przyznac, ze dla mnie pierwszy trymestr nie był bardzo ciężki - zeby uniknąć mdłości, musiałam wiecej zjeśćJa powinnam około 2 kg już przytyć, a schudłam 4
Były dni, że prawie niczego nie jadłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę przyznac, ze dla mnie pierwszy trymestr nie był bardzo ciężki - zeby uniknąć mdłości, musiałam wiecej zjeśćJa powinnam około 2 kg już przytyć, a schudłam 4
Były dni, że prawie niczego nie jadłam.
O faktycznie mocno już widać! U mnie raz trochę widać, a raz nie, ale ja żyrafa jestem więc pewnie jeszcze chwilę poczekamJa mam 12 tydzień . Jak byłam w 9 u lekarza to ważyłam 66 a na początku ciąży 63. Jak wasze brzuszki ? Macie już ? O to i mój . Dzisiaj jak ubralam sukienke to dopiero zobaczyłam jaki już jest![]()
O, to ja podobnie ze wzrostem, zastanawiam się, czy faktycznie istnieje taka zależność, ze brzuszki wysokich dziewczyn są mniejsze, bo tez macica może się inaczej ułożyć przy dłuższym tułowiuO faktycznie mocno już widać! U mnie raz trochę widać, a raz nie, ale ja żyrafa jestem więc pewnie jeszcze chwilę poczekam![]()
ja mam macicę w tyłozgięciu. Mój brzuch zwiększył obwód o może 1 cmO, to ja podobnie ze wzrostem, zastanawiam się, czy faktycznie istnieje taka zależność, ze brzuszki wysokich dziewczyn są mniejsze, bo tez macica może się inaczej ułożyć przy dłuższym tułowiuNie obraziłabym się za taki układ
![]()
O, to ja podobnie ze wzrostem, zastanawiam się, czy faktycznie istnieje taka zależność, ze brzuszki wysokich dziewczyn są mniejsze, bo tez macica może się inaczej ułożyć przy dłuższym tułowiuNie obraziłabym się za taki układ
![]()