Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podbijam pytanie, bo tez się nad tym zastanawiałam oststnioDziewczyny, nie wiecie czy w ciąży można szczotkować ciało ?
Nogi można i delikatnie ręce bez nadmiernego podnoszenia ich do góryDziewczyny, nie wiecie czy w ciąży można szczotkować ciało ?
tez mnie to zastanawiałoDziewczyny, nie wiecie czy w ciąży można szczotkować ciało ?
Nie można bo kwas żołądkowy wszystko zeżre !Prenatal uno jest w formie proszku w osłonce - myślę, że spokojnie można otworzyć tabletkę i wysypać proszek np. na łyżkę wody czy czegoś neutralnego.
Super, mam nadzieję, że wypoczęłaś!Dzięki za pamięć - właśnie weszłam na forum i pisałam, u mnie wszystko ok tylko majówkowy wyjazd i detoks od internetów![]()
ja też właśnie boje się pobierania krwi, od momentu jak jako dziecko jakąś "profesjonalistką" zalała mi krwią całą piżamę i powiedziała że mam przestać płakać bo mame wyrzuca ze szpitala.Kurczę, u mnie nigdy nie mogą znaleźć żył, mam takie super mało widoczne, ale nigdy jeszcze nie miałam takich przebojów, zawsze profeska i uspokajanie rozmową (bo zdarza mi się zasłabnąć na widok własnej krwi). Szczerze współczuję takich "profesjonalistek", trzeba się od nich trzymać z daleka i gdzie się da to głosować portfelem.
też miałam dziś ten problem. Zaprowadziłam córkę do przedszkola i leciałam na ta krew. Wzięłam ze sobą activie do picia i miętowe cukierki. Jakby było mi fest niedobrze to bym sobie to zarzucila, trudno. Ale było znośnie. Badania są mniej więcej raz na miesiąc, przeważnie. Więc byłeś teraz to przetrwała a w drugim trymestrze będzie już dużo lepiej.Powiedzcie mi jak to zrobić żeby nie zwymiotować rano a iść na badania ? Musze być na czczo + krzywa cukrowaza 2 tyg wizyta a ja nie jestem w stanie rano się zebrać i iść do laboratorium
![]()