• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Ale jestem dzisiaj dziewczyny nie do życia. Jestem tak śpiąca, jak chyba nigdy.. Nie przypominam sobie że w poprzednich ciążach tak miałam. Kompletnie nic mi się nie chce. Przespałabym cały dzień najchętniej

Jestem po wizycie.. udało się wcześniej dostać.
Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Moze jeszcze się wszystko zdarzyć, skoro nie ma typowego okresu. Jaka masz betę ?

Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh
Bardzo mi przykro że musisz znów żyć w niepewności. Trzymam bardzo mocno kciuki, aby ruszyło i za tydzień na obrazie USG był widoczny zarodek ✊🏻✊🏻🤞🏻

6+0? To może być kwestia, że jutro albo pojutrze już będzie zarodek i faktycznie coś tam się przesunęło albo kiepski sprzęt? Nie znam się na ivf...
Trzymam mocno kciuki

Bardzo mi przykro że musisz znów żyć w niepewności. Trzymam bardzo mocno kciuki, aby ruszyło i za tydzień na obrazie USG był widoczny zarodek ✊🏻✊🏻🤞🏻
Dzięki ❤️ to życie w niepewności zaczyna mnie dobijać, a czas jakby leciał jeszcze wolniej.
6+0? To może być kwestia, że jutro albo pojutrze już będzie zarodek i faktycznie coś tam się przesunęło albo kiepski sprzęt? Nie znam się na ivf...
Trzymam mocno kciuki
Dzięki ❤️ Tak 6+0. Sprzęt ma dobry.. też już sama nie wiem jak to powinno wyglądać. Pozostaje mi czekać do poniedziałku na wizytę.

Kochana! Trzymam już od teraz kciuki, żeby wszystko dobrze się potoczyło! W razie zwątpienia, problemów - pisz do nas! Jesteśmy od tego, żeby podnieść na duchu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry