thepaszkov
Fanka BB :)
Ja jestem 9+4 też się już zapisałam na USG plus pappa choć ostatnio miałam dwa razy podczas spaceru bardzo intensywne skurcze żołądka i macicy i się bardzo martwię czy w piątek będzie się z czego cieszyć na USG.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to jelita albo coś...?Ja jestem 9+4 też się już zapisałam na USG plus pappa choć ostatnio miałam dwa razy podczas spaceru bardzo intensywne skurcze żołądka i macicy i się bardzo martwię czy w piątek będzie się z czego cieszyć na USG.
Mam taką nadzieję, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze dwie ciąże, mój mózg automatycznie nastawia się na złe.Może to jelita albo coś...?
Rozumiem, ja to nie wiem dlaczego w tej ciąży mam same czarne myśli...Mam taką nadzieję, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze dwie ciąże, mój mózg automatycznie nastawia się na złe.
Ja miałam 17 na początku ciąży i dostałam luteinę, bo ponoć dobrze mieć powyżej 20.Cześć dziewczynki. Gratuluje udanych wizytja mam dopiero w sobotę. Ale tak jak wy też się nakręcam.. nie mam siły pisać nawet bo jakoś nie czuje, że jestem w ciazy..a już na pewno nie czuje, że będzie wszystko ok
piersi też mnie przestały boleć dzisiaj. Na domiar złego mój syn ma bostonke...Bardzo niebezpieczna dla kobiet w 1 trymestrze..także jestem klebkiem nerwów. Powiedzcie mi czy badałyscie progesteron? Ja mam tylko 28 ng/ml. Wydaje mi się że w poprzednich ciążach miałam wyższy. A wy jaki macie?
Istnieją leki na cytomegalię w ciąży?Jest zarodek z bijącym serduszkiem
Z om 7+4 USG 7+2 więc jest idealnie. Jest tylko małe, ale. Jutro muszę znać cmv aktywność IgG bo z badań które robiłam wychodzi że dnie dawno miałam tego wirusa. Jeśli wyjdzie, że pół roku temu to nie ma tematu, a jeśli było to świeższe to niestety jest konieczność wdrożenia leków.
Miałam na samym początku 28 i nic nie bioręCześć dziewczynki. Gratuluje udanych wizytja mam dopiero w sobotę. Ale tak jak wy też się nakręcam.. nie mam siły pisać nawet bo jakoś nie czuje, że jestem w ciazy..a już na pewno nie czuje, że będzie wszystko ok
piersi też mnie przestały boleć dzisiaj. Na domiar złego mój syn ma bostonke...Bardzo niebezpieczna dla kobiet w 1 trymestrze..także jestem klebkiem nerwów. Powiedzcie mi czy badałyscie progesteron? Ja mam tylko 28 ng/ml. Wydaje mi się że w poprzednich ciążach miałam wyższy. A wy jaki macie?