reklama

Grudniowe mamy 2024

Ja miałam CC w znieczuleniu ogólnym, przez moje wady kostne i naczyniowe.
Mimo wszystko cięcie przeszłam super. Na drugi dzień już nie potrzebowałam przeciwbólowych, a po wyjściu cały dom posprzątałam. 🙈
Niestety troszkę narkozy zdążyło dość do małego nim go wyciągnęli i miał 1/10/10, musieli go zabrać na obserwację. Ale już później mi go przywieźli i wszystko jest ok do dzisiaj.
Tym razem też będzie CC, ale będą próbować ze znieczuleniem w kręgosłup. Troszkę się boje czy dobrze się wkłują, bo mam krzywy. 😔
Ja w ciąży miałam lekka anemię i brałam żelazo. Później już nie musiałam. Tylko heparynę do 6 tygodni po porodzie.

reklama
Wróciłam dzisiaj z bety. Gin kazał powtórzyć ostatni raz 😉
Mdli mnie od rana, przeszkadzają mi zapachy itd... ciągnie mnie przez to do pikantnego jedzenia😅
I ciągnie mnie po bokach w podbrzuszu, czyli pewnie jak zwykle w ciążach więzadła czuję jak się rozciągają...

Dziewczyny, będziemy chciały zakładać prywatny zamknięty wątek za jakiś czas? 😉 nie pamiętam na poprzednich grupach po jakim czasie takie zamknięte wątki były zakładane 🙈
Listopadowe mamy też miały robic wątek prywatny ale ciągle dochodzą tam nowe mamy i się wstrzymały do końca kwietnia, więc myślę że można poczekać do końca maja

@Marzenaaa12 już wiem co robić by nie było krwiaków. Od 2 dni mam inną heparynę i w niej korek powietrza jest na początku. Stukałam w strzykawkę aż powietrze przemieściło się na samą górę, po zrobieniu zastrzyku nie ma prawie śladu ☺️
Ja tak robie że powietrze jest na koncu i tak mam mega siniaki.
Dzisiaj zrobilam zastrzyk na półleżąca i odczekalam ze wstaniem 10 min zobaczymy czy bedzie narazie jest tylko kropka po wkuciu.
Jak tak dalej mi sie beda siniaki robic to niebede miala gdzie kuc😞

reklama
Dziewczyny, będziemy chciały zakładać prywatny zamknięty wątek za jakiś czas? 😉 nie pamiętam na poprzednich grupach po jakim czasie takie zamknięte wątki były zakładane 🙈
Jestem za prywatnyn watkiem i tak zrobimy liste z terminami porodu i wizytami. Ale moze poczekajmy do konca maja .
Bo tu nic nie ma a szkoda.
Dziewczyna ktora pierwszy post napisala moglaby zrobic taka liste narazie na tym watku zeby bylo wiadomo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry