Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jake wszystkie będą miały potwierdzoną ciążę i określony termin porodu to napiszcie co i jak to zrobię taka listę.Jestem za prywatnyn watkiem i tak zrobimy liste z terminami porodu i wizytami. Ale moze poczekajmy do konca maja .
Bo tu nic nie ma a szkoda.
Dziewczyna ktora pierwszy post napisala moglaby zrobic taka liste narazie na tym watku zeby bylo wiadomo
Ja dzisiaj też mega mdłości, rano to mi się tak zanosiło na wymiotyZ takich objawów u mnie ból piersi, mdli mnie coś dzisiaj, do tego zmęczenie mega. Chociaż to ostatnie to może też dlatego że mam dwójkę ruchliwych dzieciaków, plus dopiero co się wprowadziliśmy do kupionego domu i teraz jeszcze się urządzamy, coś kupujemy i przewozimy i dużo załatwiania papierkowych spraw
Nie, ja już nie sprawdzałam więcej. No, ale ja mierzę sobie od X lat temp, więc tutaj jestem spokojna, że wyłapię spadekDziewczyny a badalyscie może sobie teraz progesteron ?
To chyba Ok? Minimum powinno być 11Wczoraj badałam wyszło mi 15.4
Właśnie dlatego mój gin nie zalecał nigdy badać, bo wylapalabym mniejszą wartość i bym panikowałaTak jak później czytałam to wydzielane jest skokowo ale jest w normie, w poprzedniej ciazy na tym etapie miałam 17
Mi gin to zaleciła sama z siebie bym nie badała, nawet nie wiedziałam że w poprzedniej ciazy też miałam robioneWłaśnie dlatego mój gin nie zalecał nigdy badać, bo wylapalabym mniejszą wartość i bym panikowała
Ciąż też nie ma co porównywać![]()
Ja robilam tylko przy pierwszej i drugiej becie . Wyniki mialam 13,8 a potem 15,4 . W ostatniej ciazy miałam 11 i mam zdrowego syna.Dziewczyny a badalyscie może sobie teraz progesteron ?