Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Mi już troszkę przechodzi to mega zmeczenieDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi już troszkę przechodzi to mega zmeczenieDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
O, ja też zaraz na samym początku rozwolnienie... w każdej ciąży tak miałamA nie wiem czemu, jeszcze przed i kilka dni po pozytywnym teście miałam biegunki. Potem zatwardzenia i znów od tygodnia chyba niecałego biegunki. Ale z dwójki złego wolę teraz iejsza opcje![]()
Ja teżO, ja też zaraz na samym początku rozwolnienie... w każdej ciąży tak miałam![]()
Dokladnie mam to samo. Drzemka po południu to teraz dla mnie konieczność, a wybudzic się z niej nie mogę. Normalnie jestem wyczerpana. W poprzednich dwóch ciążach aż tak tego nie odczuwałamDziewczyny czy wy tez jesteście tak zmeczone ?? Ja bym ciagle spala
Ja skończę 32 lata w październiku. Mój lekarz stwierdził, że młoda jeszcze jestemkiedyś nie wyobrażałam sobie rodzić po 30stce.
Ja dziś leżę i nic nie robię, mąż zawiózł córkę do teściówja jestem non stop zmęczona. Wczoraj poszłam spać o 21, wstałam dziś o 6:30 i poszłam na drzemkę o 13. Obudziłam się o 16 i nadal czuję się nie wyspana
ale w poprzedniej ciąży było dokładnie tak samo. W ogóle jak na razie to praktycznie przebiegają identycznia to jesteśmy w tym samym wieku. Też skończę 32 lata w październiku
![]()
Chociaż w sumie to też popularny właśnie "objaw" u mnie zbliżającego się okresu xdJa teżale tylko kilka dni tuż przed miesiączką, typu 2-3.