Annde
Fanka BB :)
WitamyCześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciążatermin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitamyCześć dziewczyny!
Dzisiaj potwierdzona wczesna ciążatermin niby na 23.12. Chyba mogę do Was oficjalnie dołączyć, chociaż do końca przekonana nie jestem
![]()
Prewencyjnie to rutinoscorbin ale jak będą pierwsze objawy to idź do lekarza i powiedz że jesteś w ciąży. Są leki bezpieczne w ciąży. Oby Cię ominęłoDziewczyny mam pytanie, córka przyniosła nam do domu grypę typu b, leczymy od paru dni a dzisiaj mój mąż zrobił test bo zaczął gorączkować i już też na tym leku antywirusowym jest. I teraz zastanawiam się kiedy moja kolej czy już powinnam coś działać prewencyjnie? Ostatnim razem (miesiąc temu) jak miała grypę typu A to miałam straszną gorączkę, dreszcze i dwa dni wyjęte z życia.
Czyli termin w moje urodziny tzn 27.12Witaj :-) Moja ostatnia miesiączka była 20.03 więc jakoś pewnie w okolicy Twojej. Ale miałam owulację w 19dc więc termin mi jakoś na 27/28.12 wychodzi. Pierwszą wizytę mam za tydzień i nie mogę się doczekać
Twoje pierwsze dziecko ?
Niestety już była taka sytuacja jak byłam w ciąży z trzecim. Nie taka była ich wizjaWg nich trójka to już patologia, a co dopiero czwórka dzieci
Choć wiecie my całkiem dobrze finansowo z mężem stoimi, nie mamy kredytów , obydwa samochody mamy z salonu nowe , mamy duży dom gdzie każde dziecko będzie mieć swój pokój. Wiec nie rozumiem czemu nie mielibyśmy mieć dużej rodziny
![]()
Tak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.Witamyu mnie termin z OM również na 23.12
rozumiem, że byłaś już u lekarza? Ja mam wizytę dopiero 30 kwietnia, ale już przebieram nogami....
![]()
To już trochę w swoim życiu przeszłaś, bardzo mi przykroTak, dzisiaj byłam u lekarza i póki co na USG malutka kropeczka, za 2 tygodnie zobaczymy czy rozwinie się akcja serduszka. Ja jestem po 2 poronieniach, więc to wszystko przyjmuję trochę z przymróżeniem oka.