natalia16!
Zaangażowana w BB
U mnie wizyta serduszkowa już była w tamtym tygodniu, kolejna za 4 tygodnie więc 22 maja
I jestem już zapisana na prenatalne 11 czerwca 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może dać ale nie musi. Jak będzie wszystko na USG ok to to mu wystarczy. Ja badam bo wolę wiedzieć czego się spodziewać na wizycie. Tzn już więcej nie będę badać. Myślę czy nie iść 9.05 na USG ale szkoda mi 350zlJa mam umówioną wizytę 5.05…będzie 6+2 i mam nadzieję nana tej wizycie.
Powiedzcie mi proszę - każda robi betę. Czy rzeczywiście powinno się ją robić?
Ja wiedziałam (czułam) że jestem w ciąży. Zrobiłam 2 testy, które to potwierdziły i tyle na razie do wizyty…
Ale jak czytam Wasze komentarze, to zaczynam się zastanawiać, że może jednak trzeba było iść albo że jeśli nie poszłam, to z jakichś powodów lekarz i tak mi da skierowanie?![]()