reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny!
Dołączam i ja :) To moja druga ciąża – mam już synka z 2021 roku.

Termin porodu wypada póki co na 28.12, a dziś zaczynam 6. tydzień. Mieszkam w Norwegii, gdzie kartę ciąży zakładają dopiero w 8. tygodniu, a pierwsze USG w szpitalu mam zaplanowane dopiero na 20 czerwca 🙈

Nie wytrzymam do wtedy, więc w połowie maja wybieram się prywatnie, żeby upewnić się, że wszystko w porządku 😅

Pozdrawiam was ciepło i cieszę się, że tu jestem! ❤️

A ja jestem dziś na skraju urzygu.
Byłam dziś w mięsnym, od zapachu mi żołądek do gardła podchodził, ale na widok tatara i tak ślinka ciekła😅

Ja mam umówioną wizytę 5.05…będzie 6+2 i mam nadzieję na ❤️ na tej wizycie.
Powiedzcie mi proszę - każda robi betę. Czy rzeczywiście powinno się ją robić?
Ja wiedziałam (czułam) że jestem w ciąży. Zrobiłam 2 testy, które to potwierdziły i tyle na razie do wizyty…
Ale jak czytam Wasze komentarze, to zaczynam się zastanawiać, że może jednak trzeba było iść albo że jeśli nie poszłam, to z jakichś powodów lekarz i tak mi da skierowanie? 😆🙈

Ja mam umówioną wizytę 5.05…będzie 6+2 i mam nadzieję na ❤️ na tej wizycie.
Powiedzcie mi proszę - każda robi betę. Czy rzeczywiście powinno się ją robić?
Ja wiedziałam (czułam) że jestem w ciąży. Zrobiłam 2 testy, które to potwierdziły i tyle na razie do wizyty…
Ale jak czytam Wasze komentarze, to zaczynam się zastanawiać, że może jednak trzeba było iść albo że jeśli nie poszłam, to z jakichś powodów lekarz i tak mi da skierowanie? 😆🙈
Może dać ale nie musi. Jak będzie wszystko na USG ok to to mu wystarczy. Ja badam bo wolę wiedzieć czego się spodziewać na wizycie. Tzn już więcej nie będę badać. Myślę czy nie iść 9.05 na USG ale szkoda mi 350zl 😁 a 15.05 mam na NFZ to tyle wytrzymam.

reklama
Do góry