Wstępnie jestem dogadana na wtorek, ale to tak trochę „na lewo”, moja prowadząca jest w szpitalu na dyżurze wtedy i może uda się ją złapać. A USG prywatnie na czwartek, żeby było na tym samym sprzęcie. Zobaczymy po wtorku. W poniedziałek jeszcze hcg zrobię orientacyjnie czy coś rośnie, czy może spada. Nic więcej raczej nie zrobięKiedy następna wizyta ? Kciuki by to były tylko błędy w pomiarach![]()
reklama
Melania77
Fanka BB :)
Ja w tym roku 40 . Trzymam za wasDodam iż z obliczeń termin na 25.12.2025 i oby tak zostało. W wieku 41 lat to nie jest proste utrzymać ciążę ale liczę na cud że jednak wszystko będzie ok![]()
Cześć dziewczyny, dołączam nieśmiało. Termin na 7-8.01 ale będzie cc, pewnie w grudniu. Mam już 10 letniego synka
Bardzo się denerwuję, bo w tym roku kończę 40lat, w styczniu miałam biochemiczną. Dziś 4+3. Wczoraj robiłam betę 280, jutro sprawdzę przyrost.
Dziewczyny proszę podpowiedzcie: dziś odebrałam wynik beta 11703,1 tydzień 6+1 czy to dobry wynik. Wcześniej nie robiłam bety nie mam porównania może dlatego w tyg 5+5 nie był widoczny ani zarodek ani ciałko żółte bo z tego co wyczytałam to przy becie 10000 dopiero widać ciałko żółte i zarodek. Jeśli się mylę proszę powiedzcie. Dziękuję z góry za każda odpowiedź 

Artemida90
Ja już nie dołączam styczniowych terminów, założ proszę wątek styczniowy.Cześć dziewczyny, dołączam nieśmiało. Termin na 7-8.01 ale będzie cc, pewnie w grudniu. Mam już 10 letniego synkaBardzo się denerwuję, bo w tym roku kończę 40lat, w styczniu miałam biochemiczną. Dziś 4+3. Wczoraj robiłam betę 280, jutro sprawdzę przyrost.
Roma_ntiko
A wrzucisz fotę swojego usg?A bierzesz heparyne i acard ? Pytam bo u mnie podobna 2 lata temu sytuacja, bijące serduszko a brak wzrostu. Teraz też pęcherzyk taki niekształtnyTrzymam kciuki za Was
Te pomiary to też takie niedokładne są przy takim maleństwie bo przecież to nieprawdopodobne by mniejsze było dzieciątko.
Jeśli mieścisz się w normach z laboratorium na 6 tydzień jest dobrze (co laboratorium to inne normy, bo mogą różnymi metodami badać)Dziewczyny proszę podpowiedzcie: dziś odebrałam wynik beta 11703,1 tydzień 6+1 czy to dobry wynik. Wcześniej nie robiłam bety nie mam porównania może dlatego w tyg 5+5 nie był widoczny ani zarodek ani ciałko żółte bo z tego co wyczytałam to przy becie 10000 dopiero widać ciałko żółte i zarodek. Jeśli się mylę proszę powiedzcie. Dziękuję z góry za każda odpowiedź![]()
Ostatnia edycja:
MamaR
Ja miałam betę ok 3000 i był pęcherzyk i ciałko żółte było to 5+4 wg pomiarów a wg moich obliczeń 5+2. Zarodka jeszcze nie było. Dużo zależy od sprzętu którym mierzą. Ja badałam na nowym sprzęcie i ładnie było widać.Dziewczyny proszę podpowiedzcie: dziś odebrałam wynik beta 11703,1 tydzień 6+1 czy to dobry wynik. Wcześniej nie robiłam bety nie mam porównania może dlatego w tyg 5+5 nie był widoczny ani zarodek ani ciałko żółte bo z tego co wyczytałam to przy becie 10000 dopiero widać ciałko żółte i zarodek. Jeśli się mylę proszę powiedzcie. Dziękuję z góry za każda odpowiedź![]()
reklama
Dla porównania to z tyłu zdjęcie z tego samego momentu (6t0d) mojego 8letniego synka. U tej samej ginekolog, na tym samym sprzęcie.A wrzucisz fotę swojego usg?
Załączniki
Podziel się: