• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny,
Czy Wam spinają się brzuchy?
Ja od kilku dni czuję co jakiś czas, że spina się i rzeczywiście twardszy się robi.
Ja jak za dużo zjem to tak mam 😅 ale ogólnie spina się trochę i ciągnie mniew pachwinie czasami jak chodzę. Wieczorem albo jak coś zjem to mi już tak wypycha, że tylko czekam na pytanie od rodziny o co chodzi, ale na szczęście teraz chłodno to w bluzach chodzę i nie widać 🤣

Cześć wszystkim! :) Dopiero teraz znalazłam ten wątek, więc witam się trochę z opóźnieniem. Termin mam na 11.12. Czy ktoś zdecydował się może na badanie NIFTY/inne czy robicie raczej tylko te refundowane? Zastanawiam się czy warto czy lepiej poczekać na wyniki badań prenatalnych i dopiero jakby było coś nie tak, to robić dodatkowe...

Cześć wszystkim! :) Dopiero teraz znalazłam ten wątek, więc witam się trochę z opóźnieniem. Termin mam na 11.12. Czy ktoś zdecydował się może na badanie NIFTY/inne czy robicie raczej tylko te refundowane? Zastanawiam się czy warto czy lepiej poczekać na wyniki badań prenatalnych i dopiero jakby było coś nie tak, to robić dodatkowe...
Cześć , ja robię tylko te refundowane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry