reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Hejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam 😅. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki. 😁😁
Hej gratulacje ! To będzie półtorej roku różnicy między dziećmi. Miałam tak z pierwszym i drugim dzieckiem , ale u mnie z wyboru. Na początku było ciężko bo pierwsze jeszcze nie umiało chodzić po schodach a drugiego znosiłam w gondoli z wózka ale teraz super się dogadują i razem bawią. Powodzenia na wizycie 🍀

Dziewczyny,
W jakich spodniach chodzicie teraz?
Mi już brzuszek trochę wyskoczył i nie mieszczę się z zwykłe spodnie, kupiłam jedne legginsy luźniejsze (normalnie noszę xs, a te m mam) i zastanawiam się ile teraz ten okres przejściowy potrwa i jak się na niego uzbroić ;)
Nie jest to jeszcze brzuch do typowych ciążowych spodni ale już za duży na zwykle 🙈
W poprzedniej ciąży nosiłam legginsy z niskim pasem (pod brzuch) ale takie są jeszcze zdecydowanie za duże.
Może któraś z Was ma coś do polecenia na „przeczekanie” tego okresu ? ;)

Miłego dnia Wam życzę 🥰 u mnie w końcu dziś ciepło i siedzę na balkonie na słoneczku :)

Hej gratulacje ! To będzie półtorej roku różnicy między dziećmi. Miałam tak z pierwszym i drugim dzieckiem , ale u mnie z wyboru. Na początku było ciężko bo pierwsze jeszcze nie umiało chodzić po schodach a drugiego znosiłam w gondoli z wózka ale teraz super się dogadują i razem bawią. Powodzenia na wizycie 🍀
Dzięki 😁 u nas też z wyboru. Nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji, ale że względu, że długo się staraliśmy o pierwsze (15miesiecy) to nie sądziliśmy, że się uda nam tak szybko 😍

reklama
Dzięki 😁 u nas też z wyboru. Nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji, ale że względu, że długo się staraliśmy o pierwsze (15miesiecy) to nie sądziliśmy, że się uda nam tak szybko 😍
U mnie też było zaskoczenie, że tak łatwo poszło, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się trzy lata 🙈

Do góry