Melania77
Zaangażowana w BB
A miałaś już regularne cykle?Ostatnia miesiączkę miałam 8 marca i wychodzi na 12 grudnia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś już regularne cykle?Ostatnia miesiączkę miałam 8 marca i wychodzi na 12 grudnia![]()
U mnie z miesiączki termin 1.12. a w rzeczywistości 11.12. Ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzieOstatnia miesiączkę miałam 8 marca i wychodzi na 12 grudnia![]()
Ja tak samo, na tym podobnym etapie w poprzedniej ciąży to w 12 tyg już wiedzieliśmy jaka płeć będzieAż jestem ciekawa jak duże dziecię już masz![]()
I tak i nie, bo potrafiły trwać 30 dni, ale też się zdarzyło i np. 46 dni.A miałaś już regularne cykle?
Jeszcze do wizyty mam dużo czasu. Niestety nie było wcześniej terminu. Może coś się zwolni więc na bieżąco jak cos to zmienię sobie.U mnie z miesiączki termin 1.12. a w rzeczywistości 11.12. Ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzie![]()
A dawno odstawiłaś dziecko?Ja tak samo, na tym podobnym etapie w poprzedniej ciąży to w 12 tyg już wiedzieliśmy jaka płeć będziez USG.
I tak i nie, bo potrafiły trwać 30 dni, ale też się zdarzyło i np. 46 dni.
W październiku więc już dawno, ale mimo, że karmiłam od samego porodu to równo miesiąc po porodzie dostałam okresu normalnie. Potem dostałam po 40 dniach w październiku, ale już wtedy miałam córkę odstawioną.A dawno odstawiłaś dziecko?
Hej gratulacje ! To będzie półtorej roku różnicy między dziećmi. Miałam tak z pierwszym i drugim dzieckiem , ale u mnie z wyboru. Na początku było ciężko bo pierwsze jeszcze nie umiało chodzić po schodach a drugiego znosiłam w gondoli z wózka ale teraz super się dogadują i razem bawią. Powodzenia na wizycieHejka, trochę późno, ale chciałabym do was dołączyć. Termin z miesiączki 12.12.2025. Późno dołączam, bo późno się dowiedziałam. To skomplikowane hahaha . Jestem mamą 9 miesięcznej córeczki.
Robiłam test już jakiś czas temu kilka dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny. Wiadomo po ciąży trochę czasu to wraca do normy więc pomyślałam, że będzie to dłuższy cykl. Wczoraj mąż kupił testy, zrobiłam od razu i od razu wyszły dwie krechy. Jestem już po porannej becie czekam na wyniki.![]()
DziękiHej gratulacje ! To będzie półtorej roku różnicy między dziećmi. Miałam tak z pierwszym i drugim dzieckiem , ale u mnie z wyboru. Na początku było ciężko bo pierwsze jeszcze nie umiało chodzić po schodach a drugiego znosiłam w gondoli z wózka ale teraz super się dogadują i razem bawią. Powodzenia na wizycie![]()
U mnie też było zaskoczenie, że tak łatwo poszło, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się trzy lataDziękiu nas też z wyboru. Nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji, ale że względu, że długo się staraliśmy o pierwsze (15miesiecy) to nie sądziliśmy, że się uda nam tak szybko
![]()