reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Słyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie ❤️‍🩹
💔 Bardzo Ci współczuję. Moja 3 ciąża w tym samym momencie się zatrzymała 😢 Brałaś może heparynę i acard teraz ? Ściskam Cię mocno i dużo siły Ci życzę ❤️‍🩹

Słyszałam że tak to właśnie jest jak się za bardzo chce …ale może spróbujemy jeszcze raz zobaczymy. Dziękuję za wsparcie ❤️‍🩹
To nie Twoja wina, wszystkie tu bardzo chcemy tych ciąż 💔
Skoro to już drugi raz się powtórzyło to zrobiłabym badania genetyczne kosmówki żeby sprawdzić co było powodem. Jeśli w badaniach określą płeć to również będziesz mogła uzyskać akt martwego urodzenia i wtedy przysługuje Ci skrócony urlop macierzyński , chyba 6 tygodni i świadczenie za urodzenie martwego dziecka jeśli jesteś ubezpieczona np w PZU ., mężowi też to przysługuje. Wiem że w takich chwilach się o tym nie myśli ale jest to jakieś wsparcie chociażby żeby pokryć koszty tych badań genetycznych.

Nawet nie tyle gumkę co szerszy pasek :D teraz chocę non stop w dwóch parach, bo mnie w ogóle nie cisną nawet jak zjem, a właśnie po napisaniu posta.... zamówiłam kolejne 3 pary z wysokim stanem :D
ja je uwielbiam już gdzieś od dwóch lat hehe

Głupio wyszło zdjęcie, ale proszę, właśnie w nich siedzę i po jedzeniu już mi wyszedł brzuszek 😅 tu na sobie mam akurat ten model: Link do: Polarosi Smoulder
i nie, nie są za grube obecnie bo mega marznę, a w nich jest idealnie :D PS. Te akurat ciuram od roku już, zimą też pod spodnie i trzymają się nieźle xd

Edit: jakby któraś z Was zamawiała to nie dajcie się w kręcić w kod LELOSI25 czyli -25% na drugą parę tylko bierzcie LELOSI15 - to jest -15% na każdą parę, wychodzi korzystniej. Przetestowane, działa! 😅
Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć dlaczego te legginsy na stronie kosztują w granicach 200 zł a na vinted 90 zł nowe z metką? 🤯

reklama
Do góry