• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2026

Cześć dziewczyny, ja jeszcze przed testowaniem. W piatek powinnam dostac okres z czego wieczorem dostalam plamienia i do tej pory czysto. Testu jeszcze nie robilam bo święta itp, ale chce dac mężowi w czwartek prezent na urodziny wiec jutro lub pojutrze kupię teścik.

reklama
Oki wpisałam.

Macie już jakieś objawy ?
Ja mam ADHD w nocy, im później pójdę spać, tak w nocy wstaje już wyspana 🤣
No i jak kocham słodycze, tak od kilku dni nie mogę nawet na nie patrzeć 🤣
Najgorzej mam z apetytem, ciagle bym cos jadła. Na wieczór czasem biorą mnie mdłości. A w nocy zawsze pobudka na siku 😅

Cześć dziewczyny, ja jeszcze przed testowaniem. W piatek powinnam dostac okres z czego wieczorem dostalam plamienia i do tej pory czysto. Testu jeszcze nie robilam bo święta itp, ale chce dac mężowi w czwartek prezent na urodziny wiec jutro lub pojutrze kupię teścik.
Trzymam kciuki :)
Najgorzej mam z apetytem, ciagle bym cos jadła. Na wieczór czasem biorą mnie mdłości. A w nocy zawsze pobudka na siku 😅
Ooo tak to wstawianie... Wykończyło mnie w pierwszej i teraz też 😅

Hejka, u mnie z moich wyliczeń termin wypada na 3.12. Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, także zobaczymy co mi powie. Póki co jestem na listopadowych mamach, ale moze przejdę tutaj. Okaże się jutro 🙈

Oki wpisałam.

Macie już jakieś objawy ?
Ja mam ADHD w nocy, im później pójdę spać, tak w nocy wstaje już wyspana 🤣
No i jak kocham słodycze, tak od kilku dni nie mogę nawet na nie patrzeć 🤣
O matko z tymi słodyczami mam tak samo. Kiedyś kochałam słodycze, nie wyobrażałam sobie nie zjeść czegokolwiek w ciągu dnia. A teraz nie jem odkąd wiem o ciąży. Raz zjadłam takie jajko wielkanocne czekoladowe i później było mi niedobrze przez cały wieczór, gdzie na ogół czuję się dobrze 🙈

Hej! Chętnie do Was dołączę :) termin z om na 1.12 ale z moich wyliczeń późniejszej owulacji wychodzi około 6.12 i tego terminu będę się trzymać póki co :) Terminu wizyty jeszcze nie mam :D

Hej :) wczoraj i dziś test pozytywny :) mogę dołączyć ? :)
No ba, nie musisz pytać :D dopisze datę, najwyżej później będziemy zmieniać, ja też póki co termin mam z OM. 😅
Hejka, u mnie z moich wyliczeń termin wypada na 3.12. Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa, także zobaczymy co mi powie. Póki co jestem na listopadowych mamach, ale moze przejdę tutaj. Okaże się jutro 🙈
Ha, pamiętam Cię ze marcowych staraczków, myślałam że założysz wątek, no ale nikt nie zakładał, na listopadowych czułam że jestem w tyle więc założyłam ten wątek 😄 jak cos to śmiało zapraszamy
Hej! Chętnie do Was dołączę :) termin z om na 1.12 ale z moich wyliczeń późniejszej owulacji wychodzi około 6.12 i tego terminu będę się trzymać póki co :) Terminu wizyty jeszcze nie mam :D
Hejka, też już Cię wpisuje :D Nick z pokemonów? :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry