Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sorry, że się wtrącam ale po co sobie to robic? A jeśli masz zawirowania hormonalne i dlatego okres Co się spóźnia? No nie robiąc testu ani bety HCG tak na prawdę nie wiesz czy jesteś w ciąży. Życzę Ci oczywiście, żebyś była w ciąży ale lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować.Z moich wyliczen to 4tydz i 3 dzien, termin wypada na 11.12. Moj mąż juz sie domyslił ze okres mi sie spoznia,wiec nici z niespodzianki na jego urodzinki. Powiedzial ze test w czwartek mnie nie ominie hehe sam sobie prezent szykuje.Fajnie ze są kolejne przyszłe mamusie. Pozdrawiam wam serdecznie dziewczyny.
Machnij test, potem betę i wróćZ moich wyliczen to 4tydz i 3 dzien, termin wypada na 11.12. Moj mąż juz sie domyslił ze okres mi sie spoznia,wiec nici z niespodzianki na jego urodzinki. Powiedzial ze test w czwartek mnie nie ominie hehe sam sobie prezent szykuje.Fajnie ze są kolejne przyszłe mamusie. Pozdrawiam wam serdecznie dziewczyny.
Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sieMachnij test, potem betę i wróćtak naprawdę to wróżenie z fusów czy jesteś w ciąży czy też nie.
Nikt Ci nic nie odbiera i jak najbardziej rozumiem Twoja radość ale naprawdę tu się zapisujemy już przynajmniej z pozytywnym testem. Po prostu działasz za szybkoPrzy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie
Wiesz,że objawy ciąży mogą być podobne do grypy żołądkowej,np?Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie