• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Z moich wyliczen to 4tydz i 3 dzien, termin wypada na 11.12. Moj mąż juz sie domyslił ze okres mi sie spoznia,wiec nici z niespodzianki na jego urodzinki. Powiedzial ze test w czwartek mnie nie ominie hehe sam sobie prezent szykuje.Fajnie ze są kolejne przyszłe mamusie. Pozdrawiam wam serdecznie dziewczyny.

Z moich wyliczen to 4tydz i 3 dzien, termin wypada na 11.12. Moj mąż juz sie domyslił ze okres mi sie spoznia,wiec nici z niespodzianki na jego urodzinki. Powiedzial ze test w czwartek mnie nie ominie hehe sam sobie prezent szykuje.Fajnie ze są kolejne przyszłe mamusie. Pozdrawiam wam serdecznie dziewczyny.
Sorry, że się wtrącam ale po co sobie to robic? A jeśli masz zawirowania hormonalne i dlatego okres Co się spóźnia? No nie robiąc testu ani bety HCG tak na prawdę nie wiesz czy jesteś w ciąży. Życzę Ci oczywiście, żebyś była w ciąży ale lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować.

Na mamuśki dołączają kolejno dziewczyny, które albo są po teście albo po badaniu z krwi 🤷🏻

Machnij test, potem betę i wróć :) tak naprawdę to wróżenie z fusów czy jesteś w ciąży czy też nie.

Machnij test, potem betę i wróć :) tak naprawdę to wróżenie z fusów czy jesteś w ciąży czy też nie.
Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie

Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie
Nikt Ci nic nie odbiera i jak najbardziej rozumiem Twoja radość ale naprawdę tu się zapisujemy już przynajmniej z pozytywnym testem. Po prostu działasz za szybko :) Nie czekaj z testem do czwartku, zrob go dzisiaj.

Jeszcze dziś pisałam, że nie mam ochoty na słodycze odkąd zaszłam w ciążę.. a właśnie zjadłam 2 kinderki, bo naszła mnie ochota 🤯😂 mam nadzieję, że nie będę się po nich źle czuła

reklama
Wiesz,że objawy ciąży mogą być podobne do grypy żołądkowej,np?
Nie no nie chce być nie miła ale to brzmi jak "przyszły trolling prywatnej grupy"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry