Tenni
Fanka BB :)
No właśnie, terminy terminami a życie życiem hahaMamy wszystkie podobne terminyciekawe jak to wyjdzie po wizytach u lekarzy.
Mam nadzieję że te dwa tygodnie szybko zleca
No ja naprawdę trzymam kciuki, serio! Tylko myślę że zapisujesz się tu ciut za wcześnie. Tutaj jesteśmy już pewne ciąży po testach, betach czy przed nami betach. Wątek nowy więc dopiero początek wizyt u lekarzy, no ale dwie kreski już na teście mamy. Nikt Ci radości nie odbiera, tylko my już mamy te dwie kreski, a Ty tylko podejrzenia. Kiedyś też miałam podejrzenia, objawy, zahamowany okres i żadnej ciąży. Wróć do nas jak zobaczysz te dwie kreski, będzie super przejść 9 miesięcy wspólnie. Tylko bardziej mi chodzi o to, że my się tutaj cieszymy już swoimi ciążami - a jak u Ciebie teścik wyjdzie biały? Szkoda smutać.Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie
Dziewczyny, zaktualizowałam listę