• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2026

Mamy wszystkie podobne terminy 😆 ciekawe jak to wyjdzie po wizytach u lekarzy.
Mam nadzieję że te dwa tygodnie szybko zleca
No właśnie, terminy terminami a życie życiem haha

Przy pierwszej poronionej ciazy i dwoch kolejnych donoszonych,wiem jakie mialam objawy i dlatego tez sie wstrzymuje z testem bo 2 kreski i beta na tym etapie nie oznaczaja ze ciaza sie utrzyma. Tak wiec skoro sie cieszycie widzac pozytywny test lub podwyzszona bete ja wam nie odbieram tej radosci i wy nie odbierajcie mi mojej. Dolaczylam do was bo fajnie jest sie dzielic swoimi odczuciami z kobietami ktore sie rozumieja. Ale jak widze pomylilam sie
No ja naprawdę trzymam kciuki, serio! Tylko myślę że zapisujesz się tu ciut za wcześnie. Tutaj jesteśmy już pewne ciąży po testach, betach czy przed nami betach. Wątek nowy więc dopiero początek wizyt u lekarzy, no ale dwie kreski już na teście mamy. Nikt Ci radości nie odbiera, tylko my już mamy te dwie kreski, a Ty tylko podejrzenia. Kiedyś też miałam podejrzenia, objawy, zahamowany okres i żadnej ciąży. Wróć do nas jak zobaczysz te dwie kreski, będzie super przejść 9 miesięcy wspólnie. Tylko bardziej mi chodzi o to, że my się tutaj cieszymy już swoimi ciążami - a jak u Ciebie teścik wyjdzie biały? Szkoda smutać.

Dziewczyny, zaktualizowałam listę :)

reklama
Jeszcze dziś pisałam, że nie mam ochoty na słodycze odkąd zaszłam w ciążę.. a właśnie zjadłam 2 kinderki, bo naszła mnie ochota 🤯😂 mam nadzieję, że nie będę się po nich źle czuła
hahaha ja dzisiaj pojechałam na stacje po chipsy solone bo tak mi już po głowie chodziłyyy po tym jedzeniu świątecznym. Kupiłam jeszcze czekoladę, wzięłam jedną tabliczkę i wyplułam 😂 W poprzedniej ciąży codziennie jeździłam po czekoladę i batoniki które jadłam tooonami!

Jak się czujecie dziewczyny? 😇
Bolą cyyyycki i bezsenne noce 🫠
Cat Confuse GIF by Rizal Althur

Ja trochę w szoku jestem i mnie suszy strasznie 😅
Mi się też non stop chce pić a usta i twarz suchą 😅 wogole tez wyszły mi zajady i nie chcą zejść. Dzisiaj mnie strasznie muliło, wleciała drzemka cała rodzina, ale właśnie nie wiem czy to objaw ciążowy czy poświąteczny 😂
Ja w poprzedniej ciąży słodycze pochłaniałam tonami, teraz jak narazie bardziej mnie ciągnie do słonego

Hej :)
Zauważyłam że jeszcze nie ma grudniowych mam, więc zakładam temacik, zapraszam

Ogólne zasady:
1. Szanujmy się.
2. Udzielajmy się co jakiś czas w miarę możliwości.
Będzie miło jak ustawisz jakiś avatar - będzie łatwiej Cię zapamiętać!

Napisz na kiedy masz przewidywany termin, czy to Twoja pierwsza, kolejna ciąża - stworzymy jakaś listę :)

Terminy OM:
Hela1 : 1.12.2026 👶
cafe1997 : 5.12.2026 👶
Charmander : 1/6.12.2026
Tenni: 8.12.2026 👶
rybka_pipka : 8.12.2026

* 👶 : Już minimum jeden maluch na pokładzie

Wizyty:
rybka_pipka : 7.04
Tenni: 9.04.2026
Hela1 : 17.04
10.12.2026 👶