Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja do szczupłych nie należę, więc brzuch nie będzie się rzucał w oczy od razu, ale już czuję że luzy się tracąMi już spodnie które były luźne są akuratale ja ogólnie mam duży brzuch więc nie wiem czy to ciążowy czy po prostu przytyłam
![]()
Witamy i gratulujemy! Czekam już tylko na same dobre infoHej dziewczyny chciałabym do Was dołączyć . Po pięciu latach intensywnych starań badań i nawet umówieniu się na wizytę kwalifikacyjną invitro udało mi się zajść w ciążę . Termin według aplikacji 21-22 grudzień tuż przed moimi urodzinami. Aktualnie wyczekuję wizyty u lekarza którą mam za tydzień w piątek. Miałam iść omawiać co dalej a tu przyjdę już z pozytywną beta . Aktualnie czuję się jak gownociągle jestem zmęczona nie mam apetytu i mam wrażenie pełności . Na razie nic więcej mi nie dokucza i oby tak zostało jak nie to i tak zniosę wszystko no tak długo czekałam na ten moment. To będzie moje pierwsze dziecko
![]()
Wątek prywatny super sprawa, ale trzeba poczekać aż się zamkną terminy grudnioweA wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()
W tym roku skończę 32A wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()
Pociesza trochę fakt, że nie tylko ja tak mamTo samo, jedne mam takie których nie wcisne przez tyłek![]()
Ja 31. Myślę, że na pewno trzeba zrobić wątek prywatny, ale musimy chyba jeszcze zaczekaćA wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()
Na pewno będzie dużo łatwiej i więcej osób będzie się wypowiadać już na prywatnym. Ale to pewnie w maju dopiero jakoś, jak już wszyscy dołącząA wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()
Poczekajcie z wątkiem prywatnym jeszcze z miesiąc. Dużo dziewczyn dołącza po wizycie, kiedy jest potwierdzona ciąża serduszkiem. Czasem nawet po 1 prenatalnych.A wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()
Ja mam 27A wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny?![]()