• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Hej dziewczyny chciałabym do Was dołączyć . Po pięciu latach intensywnych starań badań i nawet umówieniu się na wizytę kwalifikacyjną invitro udało mi się zajść w ciążę . Termin według aplikacji 21-22 grudzień tuż przed moimi urodzinami. Aktualnie wyczekuję wizyty u lekarza którą mam za tydzień w piątek. Miałam iść omawiać co dalej a tu przyjdę już z pozytywną beta . Aktualnie czuję się jak gowno 🤣 ciągle jestem zmęczona nie mam apetytu i mam wrażenie pełności . Na razie nic więcej mi nie dokucza i oby tak zostało jak nie to i tak zniosę wszystko no tak długo czekałam na ten moment. To będzie moje pierwsze dziecko 👶🏼
Witamy i gratulujemy! Czekam już tylko na same dobre info 🤞🏼🤞🏼

To samo, jedne mam takie których nie wcisne przez tyłek 🙈
Pociesza trochę fakt, że nie tylko ja tak mam 🫣 w zasadzie dzisiaj pierwszy raz poszłam do pracy odkąd dowiedziałam się o ciąży bo święta a potem byłam chora. No i rano lekkie zdziwienie jak zaczęłam wybierać spodnie... Ech... Muszę odgrzebać powoli jakieś ciążowe ciuchy a teraz chyba przerzuce się na sukienki 😅

A wgl w jakim wieku jesteście ? Może niedługo zrobimy wątek prywatny? :)
Na pewno będzie dużo łatwiej i więcej osób będzie się wypowiadać już na prywatnym. Ale to pewnie w maju dopiero jakoś, jak już wszyscy dołączą :) bo grudniowe mamy są już legalnie oznaczone w przyszłych mamach? Trzeba będzie jeszcze listę stworzyć na grupę prywatną, pierwsza strona pomoże 😊 a co do wieku- 28 niedawno skończyłam 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry