Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam nadwyżkę po ciąży, więc w sumie niezbyt się orientuję, bo nie noszę spodniA jak Wasze brzuszki? Ja masakra, jestem taka wzdęte że jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie a już mnie cisna spodnie wszystkie![]()
Hmm wiesz. Myślę że możesz iść i spróbować, zawsze najwyżej sobie wrócisz prywatnie. Jednak jak zapali Ci się czerwona lampka to wiesz. U mnie w 20 tc powiedziała że ciaza powoli się zatrzymuje i żebym nie nastawiała się że będzie dobrze. Poszłam prywatnie i wszystko ok. A na sam koniec ciąży wysłała mnie na ktg do szpitala, tam ktg było ok, ale zrobili mi jeszcze USG i wyszło że nie miałam już wód płodowych (mi nie odeszły). No i było zdziwieni że jak i od kiedy i czemu lekarz tego nie kontrolował. Od razu miałam wywoływanie porodu. Więc teraz chce dla spokoju chodzić prywatnie.Ja po biochemie byłam u lekarza w mojej przychodni. Raczej nie ma on żadnych opinii w internecie, a był ordynatorem powiatowego szpitalaWięcej do gościa nie idę. Nie dość, że wyglądał dziwnie (starszy pan z kitlem rozpiętym spod którego wystawał siwy dywan), to jeszcze W ŻYCIU nie miałam tak bolesnego USG dopochwowego. Będę gościa omijać szerokim łukiem, ale w przychodni pracuje też lekarka, która z kolei ma sporo pozytywnych opinii, stąd to rozważam. Mój prywatny lekarz to anioł, nie człowiek, ale mam do niego na pewno dalej...
Super, że masz dobre doświadczenia ze swoim lekarzem na NFZ. Też nie chcę się uprzedzać, ale wiadomo jak to jest przy pierwszym. Nie wie się nicmasakra czytać że macie takie przeżycia z lekarzem na NFZ. Ja pierwsza ciąże prowadziłam na NFZ i teraz też będę. Lekarz super, usg co wizytę, monitor przechylony w moją stronę więc wszystko widzę i mogę też dopytać. Często jest opóźnienie, ale to wynika z jego dokładności. Zrobił mi nawet USG 3D i miałam zdjęcie twarzyczki
Za to jak wylądowałam raz na izbie gin i trafiłam na polecanego lekarza do którego są kolejki na priv, byłam tak zniesmaczona i zła. po tej akcji jestem pewna że w życiu do niego nie pójdę![]()
Nie wspominając ze dziś mało co zjadłam bo krótko mówiąc, nic nie podchodzi, to jak zjadłam pół miski zupy to myślałam że jelita mi wybuchną, a brzuch to miałam jak w 6 miesiącu. Czuć że te jelita nie pracują jak powinnyA jak Wasze brzuszki? Ja masakra, jestem taka wzdęte że jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie a już mnie cisna spodnie wszystkie![]()
Ja mam wrażenie że ja dalej nic nie wiemSuper, że masz dobre doświadczenia ze swoim lekarzem na NFZ. Też nie chcę się uprzedzać, ale wiadomo jak to jest przy pierwszym. Nie wie się nic![]()
Mi już spodnie które były luźne są akuratA jak Wasze brzuszki? Ja masakra, jestem taka wzdęte że jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie a już mnie cisna spodnie wszystkie![]()
To samo, jedne mam takie których nie wcisne przez tyłekA jak Wasze brzuszki? Ja masakra, jestem taka wzdęte że jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie a już mnie cisna spodnie wszystkie![]()
To samo, jedne mam takie których nie wcisne przez tyłekA jak Wasze brzuszki? Ja masakra, jestem taka wzdęte że jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie a już mnie cisna spodnie wszystkie![]()