• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Hejka! już dostałam rozpisne leki w marcu od gina na stymulacje do IV a tu taka niespodzienka na święta była :))) na razie trzymamy w tajemnicy i czekamy do prenatalnych zeby oznajmić rodzince. Z OM wynika że 13.12 :)))) 2 lata czekania i w końcu się udało 😍😍😍 beta zrobiona 3 razy na razie rośnie książkowo, czekam za progesteronem jeszcze :) wizyta umówiona na 20.04 :) trzymam kciuki za nas wszystkie!

Dzień dobry wszystkim 😊
Z OM wynika że 4.12 ale czekam z niecierpliwością na badanie USG które dopiero 21.04… to moja 3 ciąża i mam nadzieję, że ta będzie szczęśliwsza 😪
Puste jajo płodowe zakończone w 9tygodniu przez łyżeczkowanie w sierpniu i Biochem w styczniu.
Obecnie trochę mnie martwi progesteron. Niby wszystko ok bo beta w 14DPO - 419, 16DPO - 1011 a w 20DPO - 5147 (4 dni przerwy bo święta ) ale progesteron spadł z 17,98 na 12,80… wiem że nadal w normie ale po poprzednich stratach jestem chyba bardzo przewrażliwiona już na każdym punkcie. Przy pustym jaju nie badałam bety w ogóle i progesteronu, Biochem był od razu na stracie bo w 16DPO beta wynosiła jedynie nie cale 17.
Cieszę się dziewczyny ze mogę być tutaj z wami i życzę nam dużo zdrowia, cierpliwości i pozytywnych myśli 😍

Dzień dobry wszystkim 😊
Z OM wynika że 4.12 ale czekam z niecierpliwością na badanie USG które dopiero 21.04… to moja 3 ciąża i mam nadzieję, że ta będzie szczęśliwsza 😪
Puste jajo płodowe zakończone w 9tygodniu przez łyżeczkowanie w sierpniu i Biochem w styczniu.
Obecnie trochę mnie martwi progesteron. Niby wszystko ok bo beta w 14DPO - 419, 16DPO - 1011 a w 20DPO - 5147 (4 dni przerwy bo święta ) ale progesteron spadł z 17,98 na 12,80… wiem że nadal w normie ale po poprzednich stratach jestem chyba bardzo przewrażliwiona już na każdym punkcie. Przy pustym jaju nie badałam bety w ogóle i progesteronu, Biochem był od razu na stracie bo w 16DPO beta wynosiła jedynie nie cale 17.
Cieszę się dziewczyny ze mogę być tutaj z wami i życzę nam dużo zdrowia, cierpliwości i pozytywnych myśli 😍
Mój progesteron też spadł. Przy pierwszej becie miałam 18 z kawałkiem, po 2 dniach skoczył na 28, a potem znowu 18, 15,3, później 15,1, a w ostatni piątek miałam 13,58. Dziś badałam i jest 14,84. Na wizycie poprosiłam o luteinę i dostałam dla spokojnej głowy.
Poproś lekarza o progesteron na wszelki wypadek. Nie zaszkodzi, a może pomóc ☺️

Ja chyba będę w 2 wątkach 🙈😂
Nie ma problemu :D dopisze Cię też u nas po prostu :D
I trochę mnie zaniepokoił lekarz, w ciąży z córką miałam 5+4 i było zarodek
U mnie było 6+4 chyba jakiś i nie było ciałka ani serduszka i już mi było ciężko, ale wyszło że wszystko skończyło się dobrze 😅

Nie wiem czy ja ta listę dziś ogarnę, mam takie młodości że głowa mała 😵‍💫

reklama
Bardzo się cieszę 🥰
Witam się nieśmiało. Termin z OM wychodzi 12 grudnia. Beta ładnie przyrasta, a pierwsza wizyta zaplanowana na 21.04. Na pokładzie dwulatka.

Jak narazie nie czuje kompletnie nic i to mnie martwi, bo mam wrażenie, że w pierwszej ciąży już coś tam czułam, a nawet miałam pierwsze mdłości.
Spokojnie ja też nic nie czuję nawet piersi mało Tkliwe się zrobiły .Przez owulacje i chwilkę po jeszcze mnie mdliło odrobinę a od ponad tygodnia nic a nic .Jedynie ten swędzący srom mnie męczy .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry