• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamy 2026

Hej 😊
Chętnie do Was dołączę.

Mam dwa pozytywne testy z moczu, a dzisiaj oznaczyłam betę. W piątek planuję powtórkę.
Z OM u mnie jest ciężej wyznaczyć termin porodu, bo cykle mam niestałe. Długość waha się od 29 do 34 dni. Obstawiam, że ostatni cykl był tak bliżej górnej granicy, stąd za termin roboczo przyjęłam 15.12.2026r. 😅
Wizytę mam zaplanowaną na 23 kwietnia, to będzie jakoś 7 tydzień.

Mam już trójkę maluchów, wszyscy do 5 roku życia, więc jest intensywnie 😅

reklama
Hej 😊
Chętnie do Was dołączę.

Mam dwa pozytywne testy z moczu, a dzisiaj oznaczyłam betę. W piątek planuję powtórkę.
Z OM u mnie jest ciężej wyznaczyć termin porodu, bo cykle mam niestałe. Długość waha się od 29 do 34 dni. Obstawiam, że ostatni cykl był tak bliżej górnej granicy, stąd za termin roboczo przyjęłam 15.12.2026r. 😅
Wizytę mam zaplanowaną na 23 kwietnia, to będzie jakoś 7 tydzień.

Mam już trójkę maluchów, wszyscy do 5 roku życia, więc jest intensywnie 😅
Ooo jaka pokaźna gromadkaaaa! Super :D

A wynik bety super ☺️
Ja jutro idę w końcu na betę i ile zdążę, bo wcześniej mamy wizytę córki i zobaczymy ile się zejdzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry