cafe1997
Fanka BB :)
Juz się nie mogę doczekać, ale mąż jeszcze bardziejOby wszystko już było widoczneidziemy bardzo podobnie i terminem i wizytą
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz się nie mogę doczekać, ale mąż jeszcze bardziejOby wszystko już było widoczneidziemy bardzo podobnie i terminem i wizytą
![]()
I mnie będzie niby 6+4 lub 6+6Oby wszystko już było widoczneidziemy bardzo podobnie i terminem i wizytą
![]()
Jest pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze bardzo malutki. Chciałam tylko potwierdzić, że ciąża jest w macicy a nie gdzieś po drodze. Na kolejną wizytę gdzie już będzie coś konkretnego umowie się za 2 tygodnie@rybka_pipka i jak po wizycie?
Ja chciałabym mieć drugą dziewczynę ale jakoś wewnętrzne przeczucie mi podpowiada, że to tym razem może być chłopakJak obstawianie płeć dziecka?![]()
Ja mam dziewczynkę teraz czuję, że syn będzieJa chciałabym mieć drugą dziewczynę ale jakoś wewnętrzne przeczucie mi podpowiada, że to tym razem może być chłopak![]()
Ja meeega chciałabym drugą dziewuszkę, ale będzie co będzie. Chłopak też fajnieJak obstawianie płeć dziecka?![]()
Ja wczoraj miałam ochotę na makaron z krewetkami, zjadłam go po 18, a przed 20 biegłam do toaletyMuszę przyznać, że obecnie zabiłabym za smażoną wątróbkę![]()