Charmander
Fanka BB :)
Oj tak, zdecydowanie. Ja nifty nie robię, ale prenatalne USG bym chciała już mieć z głowyPowiem Wam, że jakoś tak baaardzo bym już chciała mieć wyniki wszystkiego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tak, zdecydowanie. Ja nifty nie robię, ale prenatalne USG bym chciała już mieć z głowyPowiem Wam, że jakoś tak baaardzo bym już chciała mieć wyniki wszystkiego.
Ja z kolei cukier mam niski i zastanawiam się czy to dodatkowo mnie nie muli -.-Oj tak, zdecydowanie. Ja nifty nie robię, ale prenatalne USG bym chciała już mieć z głowyno i jutro idę na badania krwi, więc ciekawe jak z cukrem, bo ostatnio na czczo miałam 103, a w ciąży jednak norma niższa :/ nie wyobrażam sobie siebie na diecie cukrzycowej, obym nie musiała :/
I mnie też jedne powyżej normy drugie poniżej ale mówił że niewielkie różnice a w ciąży to normalneA ja dzisiaj bylam rano na badaniach krwi i powiem Wam ze jestem w szoku jak po zmianie diety przez ostatnie 2 tyg poprawił mi sie cukier na czczo. Z 95 na 75 zjechał a po prostu zaczęłam jesc wiecej białka i przestało mnie ciągnąć do słodyczy (a kwaśne żelki płaczą w szufladzie) ale niezmiennie mam neutrofile i limfocyty nieznacznie podwyższonego ale to gin ostatnio mi mówił ze to normalne w ciazy I nie przejmować sie
ja juz zamówiłam nifty na początek czerwca bo chyba bede sie inaczej stresować za bardzo :/
Trzymam mocno! U mnie też ostatnio była ciąża młodsza o kilka dni, w czwartek mam nadzieję na serduszkoJa jutro mam wizytę serduszkową i mam nadzieję, że będzie ok, bo na ostatniej ciąża wychodziła tydzień młodsza niż z OM. Trzymajcie kciuki![]()
To wizytujemy razemJa jutro mam wizytę serduszkową i mam nadzieję, że będzie ok, bo na ostatniej ciąża wychodziła tydzień młodsza niż z OM. Trzymajcie kciuki![]()
Tak, neutrofile i limfocyty są zwykle w ciąży podwyższone więc luzik. Ja miałam bardzo w górze i wtedy brali pod uwagę infekcje bakteryjna, teraz mam lekko podwyższone więc raczej już jest okej.A ja dzisiaj bylam rano na badaniach krwi i powiem Wam ze jestem w szoku jak po zmianie diety przez ostatnie 2 tyg poprawił mi sie cukier na czczo. Z 95 na 75 zjechał a po prostu zaczęłam jesc wiecej białka i przestało mnie ciągnąć do słodyczy (a kwaśne żelki płaczą w szufladzie) ale niezmiennie mam neutrofile i limfocyty nieznacznie podwyższonego ale to gin ostatnio mi mówił ze to normalne w ciazy I nie przejmować sie
ja juz zamówiłam nifty na początek czerwca bo chyba bede sie inaczej stresować za bardzo :/
Trzymam kciuki !Ja jutro mam wizytę serduszkową i mam nadzieję, że będzie ok, bo na ostatniej ciąża wychodziła tydzień młodsza niż z OM. Trzymajcie kciuki![]()
Na którą masz wizytę ?Ja jutro mam wizytę serduszkową i mam nadzieję, że będzie ok, bo na ostatniej ciąża wychodziła tydzień młodsza niż z OM. Trzymajcie kciuki![]()