• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Jutro trzymamy kciuki za wizyty ✊ ja odliczam do prenatalnych i końca pierwszego trymestru bo liczę że wtedy lepiej się poczuje. Czasami jest tragedia a czasem niby ok w miarę ale co chwile muszę usiąść/położyć się żeby odpocząć. W domu okropny syf bo nie mam siły po pracy kompletnie a gdzie tu sprzątać, robić jedzenie dla wszystkich itd 😒
Mam to samo, bardzo szybko się męczę i co chwilę muszę odpoczywać. Też mam nadzieję, że drugi trymestr przyniesie trochę lepsze samopoczucie 🙏

Kurde wy już prenatalne a ja mam… 19 czerwca 😭 to będzie 13+4 więc dosłownie maksymalnie późno 😕 zastanawiam sie co będzie jak dziecko nie będzie współpracować lub lekarz się pochoruje, bo jest tam aż jeden:/

Jutro trzymamy kciuki za wizyty ✊ ja odliczam do prenatalnych i końca pierwszego trymestru bo liczę że wtedy lepiej się poczuje. Czasami jest tragedia a czasem niby ok w miarę ale co chwile muszę usiąść/położyć się żeby odpocząć. W domu okropny syf bo nie mam siły po pracy kompletnie a gdzie tu sprzątać, robić jedzenie dla wszystkich itd 😒
Ja w domu też sobie z niczym poradzić nie umiem. Ani gotować mi się nie chce, ani sprzątać. Tylko bym spała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry