Carmen2412
Fanka BB :)
Ja teraz idę 15 na wizytę prenatalne na początku czerwca . Więc ja na nie jeszcze troszkę poczekam. Jutro zaczynam 8 tydzień 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na 10:00 a Ty?Na którą masz wizytę ?![]()
17:00Ja jutro mam wizytę serduszkową i mam nadzieję, że będzie ok, bo ciąża wychodziła tydzień młodsza niż z OM. Trzymajcie kciuki
Na 10:00 a Ty?![]()
Mam to samo, bardzo szybko się męczę i co chwilę muszę odpoczywać. Też mam nadzieję, że drugi trymestr przyniesie trochę lepsze samopoczucieJutro trzymamy kciuki za wizytyja odliczam do prenatalnych i końca pierwszego trymestru bo liczę że wtedy lepiej się poczuje. Czasami jest tragedia a czasem niby ok w miarę ale co chwile muszę usiąść/położyć się żeby odpocząć. W domu okropny syf bo nie mam siły po pracy kompletnie a gdzie tu sprzątać, robić jedzenie dla wszystkich itd
![]()
Kciukasy!17:00
Czasami to są takie mikro skurcze mi się wydajeJa mam wrażenie jakbym dzisiaj czuła ruchyale już schizuje bo to chyba przecież niemożliwe czuć taką małą fasolkę
![]()
Ja w domu też sobie z niczym poradzić nie umiem. Ani gotować mi się nie chce, ani sprzątać. Tylko bym spała...Jutro trzymamy kciuki za wizytyja odliczam do prenatalnych i końca pierwszego trymestru bo liczę że wtedy lepiej się poczuje. Czasami jest tragedia a czasem niby ok w miarę ale co chwile muszę usiąść/położyć się żeby odpocząć. W domu okropny syf bo nie mam siły po pracy kompletnie a gdzie tu sprzątać, robić jedzenie dla wszystkich itd
![]()
Jakbym nie chodziła do pracy to myślę że jakos by mi się udało chociaż coś ugotować a tak wracam po 16 i jestem padnięta, a gdzie zabawa z dziećmi, obiad, sprzątanieJa w domu też sobie z niczym poradzić nie umiem. Ani gotować mi się nie chce, ani sprzątać. Tylko bym spała...