• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
A fajnie, że wchodziłam i nie wyświetlały mi się nowe posty i tak się trochę zdziwiłam że od czwartku tutaj grobowa cisza a tu mam tyle do nadrabiania 🫣 hejka nowym :)

Nadrobię posty, do dzisiaj uzupełnie wszystko żebyście miały jak na tacy bo ja nie uzupełniałam bo ja nic nie widziałam 🤣

Dobra dziewczyny, ja wam uzupełniłam tą listę, więc w razie czego służę pomocą.
Aczkolwiek ja się nie pisze na moderatora bo średnio mi to idzie czasowo.
@amanda2903 potrzebuje jakiegoś terminu z OM by wpisać taki plus minus jakiś termin

Tam jak ktoś pisał że wizyte ma za tydzień, to nie uzupełniałam bo nie wiedziałam czy tydzień równo, czy po prostu w przyszłym tygodniu, łatwiej jak piszecie po prostu jakieś konkrety.

reklama
Ja mam wizytę 14 maja 🙂
Razem wizytujemy ale ja na sam koniec dnia wieczorem :) jakoś mam obawy przez tą chorobę, ale wczoraj po 4 morfologię w końcu wyniki zaczynają się normować i wychodzę po prawie 4 tygodniach na prostą , jednak mam z tyłu głowy że nie chciałabym jakiś konsekwencji tego. Z kolei choroba się skończyła tak wróciły młodości i po 17tej jestem nie do życia 🫠

Sporo was wizytuje 15.05

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry