Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Gratulacje!Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.

Widzisz, cos jest w tych snach bo mi sie snil chlopczyk i mam mieć synka [emoji6]Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Gratuluję !!! [emoji64][emoji64][emoji64] ja muszę czekać do 20 tygodnia.Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
U mnie tez sie śnił chłopczyk wiec zobaczymy jak z wrozeniemWidzisz, cos jest w tych snach bo mi sie snil chlopczyk i mam mieć synka [emoji6]
Gratuluje [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.ja jutro mam wizyte i musze rozwiać wszystkie wątpliwości co do wyników prenatalnych....oszaleje do jutra
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom