cytrusowa85
Fanka BB :)
No ktos jeszcze musi miec dziewczynke. poki co jest 9 dziewczynek i 16 chlopcow!))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
9 dziewczyn : 17 chlopakow (anulka na glownym pisala ze u niej tez chlopak)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ktos jeszcze musi miec dziewczynke. poki co jest 9 dziewczynek i 16 chlopcow!))
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
O to chyba wojna będzie.9 dziewczyn : 17 chlopakow (anulka na glownym pisala ze u niej tez chlopak)
Pozywac to sobie mogą [emoji6], wydaje mi się że nic nie Zdzialaja.Mój wczoraj rozmawial z sąsiadem i jego córka jakiś czas temu urodziła. Miał być syn na 100% wszystko pod syna kupione, a tu psikus bo jajka odpadły i jest dziewczyna. Wszyscy w szoku. Podobno chcą lekarza pozowac, bo tyle kasy poszło na wyprawkę, remont i mebelki dla chłopca. Trochę przesadzaja z tym pozwem.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wczoraj rozmawial z sąsiadem i jego córka jakiś czas temu urodziła. Miał być syn na 100% wszystko pod syna kupione, a tu psikus bo jajka odpadły i jest dziewczyna. Wszyscy w szoku. Podobno chcą lekarza pozowac, bo tyle kasy poszło na wyprawkę, remont i mebelki dla chłopca. Trochę przesadzaja z tym pozwem.
Eeee tam... mi by się nie chciało kasy inwestować w adwokatów i jeszcze nerwy. Joshi ma rację byle zdrowe było.Kiedys czytalam ze zagranica ktos wygral taki proces.
Ja w piatek bede moja ginke prosic o potwierdzenie chocoaz ostatnio mowila 100%syn . Pracie pokazywala z.roznych stron. Nie chce zmiany. Ubranka tez juz pod chlopca kupione
Eeee tam... mi by się nie chciało kasy inwestować w adwokatów i jeszcze nerwy. Joshi ma rację byle zdrowe było.
Ja też chcę, żeby został synek. Powoli wpadam w szał zakupów. [emoji6]
Wiem, wiem ... może byli w szoku i tak powiedzieli... i już im przeszło. Dla mnie głupota. Choć pewnie w USA taki pozew by przeszedł haha...[emoji38] o bardziej absurdalnych pozwach słyszałam z tego kraju.I o co ich pozwą? O 1-2-3 tyś zł? Więcej na adwokata wydadzą haha![]()
![]()