mamaNadii2
Fanka BB :)
ja mam 13,2 czyli w normie. Wczesniej miałam pisane tylko w normie dlatego spytałam 
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Rozumiem Twoje rozczarowanie. No ale zobaczysz małego na następnej wizycie, więc jakoś musisz wytrzymać. Najważniejsze, że wszystko jest ok.My tez po wizycie. Zla jestem bo myslalam ze usg zrobi a nie zrobil. Wyczail ze mam 7 usg zrobionych I 8 to 3d z Pl. Wiec stwierdzil ze damy dziecku troche prywatnosci bo co za Duzo to nie zdrowo I na nastepnej wizycie w 32 tyg zrobi mi dopiero usg trzeciego trymestr. Buuu uu. A ja sie napalilam ze Dzis malego zobacze. Kuzwa nawet niewiem ile wazy ! No ale lekarz wie co robi widocznie. Za to posluchalam najpiekniejszej melodii jaka moze u slyszec matka - bijace serduszko swego dziecka.( szkoda ze nie mozna dodac tutaj pliku z nagraniem ) Szyjka zamknieta. Wyniki ok tylko anemia mnie odpada 10,6 . Ale mowil ze tragedi nie ma przepisal jakis syrop z zelazem.
Macica ponad pepkiem dosc sporo. Lewa Strona boli po nocy bo maly mnie prawdopodobnie dupka odgniata jak spie na lewym boku. No I termin Cc prawdopodobnie 19 grudnia.chyba ze cos mnie wezmie szybciej. Takze dobry czas . Jak wsio bedzie git to na wigilie do domu Wroce z synkiem na rekach
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 23 tygodniu mialam afi 10A tak z ciekawosci jakie sa normy wod plodowych ? I ile u Was wynosza ?