Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Szczecinie po 6 godzinach wstajesz, w Wałczu po 16. W Twoim szpitalu 12?Ja tak mysle ze jakbym miala miec cesarke to nie wiem czy nie wolalabym uspienia na te 15 minut.. przynajmniej ruszac sie mozna jak sie w miare przytomnosc odzyska a nie 12 godzin bez ruchu..sama nie wiem jak to jest..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Co lekarz to co innego. Co rejon to inne cukry... Jakby kobiety z wawy czy krk różniły się od tych z Wielkopolski.
Ja jestem w 33 tc mala ma 2200 i lekarz pow ze to normaWasze dzieciaki takie wielkie i lekarze mówią że ponad 2kg to norma w 32 tyg?
U mnie w szpitaku to panika, że młody ma niecałe 1800g i jest jak na ten tydzień mega wielki i muszę mieć wielkie cukry bo taaaaaaki wieeeelki dzieciak a powinien nie przekraczać 1500g w 32 tyg....
Ja już nie wiem...
Tyle to moja wazyla w 29 plus 6. No mniej wiecej. A teraz w 31 plus 6 2040 i wszystko git. Jeszcze mnie lekarz chwalil ze cukry dobre skoro dzidzia w normieWasze dzieciaki takie wielkie i lekarze mówią że ponad 2kg to norma w 32 tyg?
U mnie w szpitaku to panika, że młody ma niecałe 1800g i jest jak na ten tydzień mega wielki i muszę mieć wielkie cukry bo taaaaaaki wieeeelki dzieciak a powinien nie przekraczać 1500g w 32 tyg....
Ja już nie wiem...

Tak slyszalam ze 12, ale jak to jest naprawdę to nie wiem, nie mialam cesarkiW Szczecinie po 6 godzinach wstajesz, w Wałczu po 16. W Twoim szpitalu 12?
Mój mały w 31 tc 1600 g.Wasze dzieciaki takie wielkie i lekarze mówią że ponad 2kg to norma w 32 tyg?
Ja już nie wiem...
Rozumiem, ale często na stronie szpitala jest info, możesz też zadzwonić.Tak slyszalam ze 12, ale jak to jest naprawdę to nie wiem, nie mialam cesarki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom