Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, śliczny maluszekHej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabineciedzidziol zdrowy ma ok 4 cm
serce bije jak dzwon, nawet policzyl paluszki u rak
fikolki strzelal jak tatusia zobaczył
hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd
. Poniżej zdjęcie
![]()
Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabineciedzidziol zdrowy ma ok 4 cm
hehe. Za miesiąc wizyta, ale za dwa tyg jadę w ramach tej dzisiejszej wizyty bo dzis nie chcial sie pokazac a chcial zobaczyc jego twarzyczkę, zbadać przyziernosc karkowa itd
. Poniżej zdjęcie
![]()
jejku jak ja kocham takie fotki! Cudenko!Hej ja dopiero wróciłam, nie dość ze godzinne opóźnienie miał to jeszcze tak dlugo w gabineciedzidziol zdrowy ma ok 4 cm
. Poniżej zdjęcie
![]()
Dzisiaj nikt nie wizytuje?![]()