reklama
elifit
Moderatorka
Na połówkym badają jeszcze serce i przepływy pepowiny
gratuluje! mozesz napisac o co chodzi z tym piciem bo mi nikt nie powiedzial do tej pory ze trzeba miec pelny pecherz przed badaniem. do tej pory myslalam ze lepiej na pustym. ile mniej wiecej wypic i jaki czas przed?Uff... Dziewczyny ja juz po wizycie
Zestresowałam sie na badaniu bo okazało sie ze wypiłam za mało wody i nie dało się nic zmierzyć. Musiałam wyjść, wypic 4 kubki i wejść jeszcze raz. A i tak dzidzia leżała do nas tylem, dopiero po paru potrząsaniach udalo sie zrobić zdjęcie bokiem. Dobrze ze mąż ze mną poszedł bo mało co do mnie docierało[emoji14]Do tego prawie nic nie widziałam bo monitor był przekręcony w stronę lekarek. Za wydrukowanie zdjęcia musiałam zapłacić ale nie mogłabym nie miec żadnej pamiątki.
Teraz jak emocje juz troche opadły jestem super zadowolona : )))) Maluszek ma 6,3cm, wszystko jest dobrze. Widac bylo raczki, nóżki, główkę... Serduszko bije 158 bmp. Przezierność karkowa wyszła 2,5mm. Czy któraś z was wie czy to dobrze czy nie?
No i termin mi sie przesunął na dzień wczesniej. 1 grudnia![]()
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Antiope
Fanka BB :)
Ja też już po badaniu. Pani doktor bardzo sympatyczna. Maluszek o tydzień starszy ma 7,5 cm. Po sprawdzeniu wszystkich wymiarów prawdopodobieństwo wad spadło, jednak nie mam konkretnych liczb, bo będę je miała dopiero po wyniku z badania krwi. Na razie pani doktor nie widzi żadnego powodu do zmartwienia. Podpytałam panią doktor o nuba i ona mówi, że nie bardzo chce po nim prognozować, ale stawiałaby raczej na...chłopca. Ale mówi, że jak najbardziej może się jeszcze okazać, że dziewczynka. No ale mój D już się cieszy, że będzie miał drugiego synka. Ja nie tracę nadziei. Płytka ze zdjęciami niestety 50 zł. Zdjęcia wrzucę na zamknięty.
Agucha wpisz mi proszę połówkowe na 8 lipca 17.00
aneta_ck
Ja też już po badaniu. Pani doktor bardzo sympatyczna. Maluszek o tydzień starszy ma 7,5 cm. Po sprawdzeniu wszystkich wymiarów prawdopodobieństwo wad spadło, jednak nie mam konkretnych liczb, bo będę je miała dopiero po wyniku z badania krwi. Na razie pani doktor nie widzi żadnego powodu do zmartwienia. Podpytałam panią doktor o nuba i ona mówi, że nie bardzo chce po nim prognozować, ale stawiałaby raczej na...chłopca. Ale mówi, że jak najbardziej może się jeszcze okazać, że dziewczynka. No ale mój D już się cieszy, że będzie miał drugiego synka. Ja nie tracę nadziei. Płytka ze zdjęciami niestety 50 zł. Zdjęcia wrzucę na zamknięty.
Super kochana!! Wazne ze dzidzia zdrowa i pięknie rosnie. Nie bedziesz tak się martwic. Trzymam kciuki za dziewczynke

anio0
Szłaś z własną płytą?Ja też już po badaniu. Pani doktor bardzo sympatyczna. Maluszek o tydzień starszy ma 7,5 cm. Po sprawdzeniu wszystkich wymiarów prawdopodobieństwo wad spadło, jednak nie mam konkretnych liczb, bo będę je miała dopiero po wyniku z badania krwi. Na razie pani doktor nie widzi żadnego powodu do zmartwienia. Podpytałam panią doktor o nuba i ona mówi, że nie bardzo chce po nim prognozować, ale stawiałaby raczej na...chłopca. Ale mówi, że jak najbardziej może się jeszcze okazać, że dziewczynka. No ale mój D już się cieszy, że będzie miał drugiego synka. Ja nie tracę nadziei. Płytka ze zdjęciami niestety 50 zł. Zdjęcia wrzucę na zamknięty.
reklama