Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści. Ja po usg genetycznym dostałam wydruk ze wszystkimi parametrami i tym jak to zmniejsza prawdopodobieństwo wad genetycznych. U mojego synka przezierność karkowa wynosiła 1,5 mm i ryzyko wad było bardzo małe przy tej wielkości. Nie mam pojęcia, czy większa przyzierność to lepiej, czy gorzej. To pewnie też zależy od wielkości maluszka i etapu rozwoju ciąży. Mój synek miał wtedy 7,3 cm i to był 12t5d.Uff... Dziewczyny ja juz po wizycie
Zestresowałam sie na badaniu bo okazało sie ze wypiłam za mało wody i nie dało się nic zmierzyć. Musiałam wyjść, wypic 4 kubki i wejść jeszcze raz. A i tak dzidzia leżała do nas tylem, dopiero po paru potrząsaniach udalo sie zrobić zdjęcie bokiem. Dobrze ze mąż ze mną poszedł bo mało co do mnie docierałoDo tego prawie nic nie widziałam bo monitor był przekręcony w stronę lekarek. Za wydrukowanie zdjęcia musiałam zapłacić ale nie mogłabym nie miec żadnej pamiątki.
Teraz jak emocje juz troche opadły jestem super zadowolona : )))) Maluszek ma 6,3cm, wszystko jest dobrze. Widac bylo raczki, nóżki, główkę... Serduszko bije 158 bmp. Przezierność karkowa wyszła 2,5mm. Czy któraś z was wie czy to dobrze czy nie?
No i termin mi sie przesunął na dzień wczesniej. 1 grudnia![]()
12 tydzień 4 dzieńGratulacjea który masz tydz?
![]()
Samo badanie moze trwało z 15 minut ale musiałam wyjść, napic się, wejść jeszcze raz, potem znowu mnie wysłała do łazienki żeby opróżnić częściowo pęcherz bo maluszek sie nie chcial przekręcić. Razem to pewnie z godzinaUff @magwa gratuluje! Piekny Dzidziol i zazdroszcze, ze masz to juz za soba!
Jak ogolnie samo badanie, dlugo to trwalo? Robili Ci tez test z krwi?