reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Moskitko ok
u-5tka.gif

a moje dziecko lezy w lozeczku i wyje..:)..bo mnie reka boli i nawet nie mam sily go podniesc..a co dopiero nosic a on chce na raczki..wiec go polozylam i ma spac bo jest spiacy a on nie zasnie jak nie ma cyca,..a jak poloze sie obok z cycami to gada do nich i sie bawei..wiec koniec zartow i ma sam zasnac ale bardziej na mnie wysya niz zasypia :D :D

no to ja kolejna :)

Cześć laski  :D ja siedzę sobie przy kawce a Kacperek własnie zasnął :)
a w dobry nastrój wprowadziła mnie ta piosenka od Zdanki jabarlilla stejla dejla doł....a rabaraba debe....paribidibi...dejla doł  :D :D :D ;D

Didi bidulko :-* no i Alutek biedniutki bo mama na ręce nie weźmie ::) życzę oby rączka szybko wróciła do pełnej sprawności :)

reklama
Do góry