reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wiolus kochanie, nawet jesli teraz jest zle to musi sie przemienic na lepsze, chyba wszystkie trzymamy kciuki, zeby bylo wszystko dobrze :-* :angel: co do sluzby zdrowia to czego tu sie spodziewac, chory kraj i masz racje dzialaj poki czas prywatnie.

Ziemziu nie wiedzialam, ze Misia ma takie problemy, uwazaj w tym szpitalu i pilnuj ich ostro.

Kamila nic nowego, ja po prostu sie nie denerwuje diabelkiem Staskiem - tez ciagnie bolesnie za cycki, az wyje, Slawka za wlosy, on tez krzyczy :D krzyczymy bo nas boli ;D Wanda ma dobry patent - spacer.

Natalia gratulajcje, zobacz masz fajna i dobrze platna prace, ciesz sie, buziaki na dobry poczatek :)

reklama
Wioluś no właśnie to samo przerabiałam niedawno nie daj się im. szukaj gdzie indziej najgorzej jest chyba w szpitalach.... ale są jeszcze różne poradnie o różnych specjalizacjach na usługach nfz-tu . Mu właśnie do takiego okulisty trafiliśmy i jakoś sie dało załatwić. I jeszcze jedna rada.....nie załatwiaj niczego przez telefon bo nic nie załatwisz wszystko trzeba osobiście wtedy są dużo większe szanse......

Ewela dzięki wielkie w imieniu Maksika musimy coś popstrykać bo ostatnio się obijamy w tym temacie.

Wiolus !!! zycze ci duzo sily i wytrwałości w walce ze sluzba zdrowia!

Ketsa dobrze mówi - koniecznie znajdz inny osrodek w ktorym jeszcze maja miejsca - nawet jak ma byc w innym miescie. teraz nie ma tak ze musisz w rejonie mozesz isc do lekarza gdziekolwiek!!
poszukaj na necie spis osrodkow ktore robia takie badania albo zadzwon do placowki NFZ maja ci tam powiedziec!!!!!!
koniecznie szukaj!!!!!!

TRZYMAMY KCIUKI I MYSLIMY O WAS CIEPLO!!!!!!!!

Czesc,tu mnie tez dawno nie bylo.

Wiolus, trzymaj sie !!!!

Bylismy wczoraj z Szymkiem na basenie,pierwszy raz po wakacjach. Super bylo !!! Dzieciaki takie slociutkie i rozgadane :)
Wanda chodzicie na basen ? Mowie o Fregacie,bo to jedyny gdzie mozna z takimi malymi chodzic.

Konczymy dzisiaj 9 miesiecy !!!! Boze,jak te miesiace przelecialy...

Czekam i czekam na "wejscie" do albumiku,ale cisza na razie.

Kurka siwa kupiłam sobie przed wczoraj telefon (samsung sgh-x680) i patrze dziś na necie a tam jest dużo fajnych kolorów telefoniku ...a ja mam standardowy czeno- szary..... no ale to przez to że musiałam jakikolwiek telefon kupiś bez zastanawiania wiekszego....i jeszcze Astek mnie bez przerwy poganiał..... no ale telefonik i tak boski ;)
Karinko a jak tam twój się sprawuje?

Magda no Zdanka jest niezła nie powiem ja bym się bała że się zawali podemną dno i bym nie wlazła odważna ta nasza Zdanka

Wiolus - kurde, w takim momencie można tylko klnąć :( Normalnie żałosna jest nasza służba zdrowia :(

Aska
- no nie znam za bardzo Poznania, więc basenów tym bardziej :) Ale mam nadzieję poznac :) A tak w ogole, to trzeba sie spotkac :) Mi niestety ten tydzien odpada - ale w przyszłym bardzo chętnie :)

reklama
Do góry