reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Cześć dziewczynki,
normalnie jestem na lutówkach ale dziś pozwoliłam sobie wpaść do was z ogromną prośbą :laugh:.

Osoby, które wypełniały w szpitalu ankietę powinny otrzymać do domku pakiet OVITA NUTRICIA (około drugiego miesiąca życia dzieciaczka).

Czy mozecie mi napisać co było w tym pakiecie?

WIELKIE DZIĘKI

oto nowosc z naszego malzenstwa,pawel sie obrazil,bo hania zachorowala.bo to moja wina,bo ja znia poszlam na dwor,do domu.przeciez wszyscy gdzies chodzą.Wkurwia mnie mnie zamiast mnie wspierac,mam go dosc!

A hania miala niewinna sapke ktora pzerodzila sie w kaszel i zalalo oskrzela.A dopiero miesiac temu byla chora!normalnie chce mi sie wyyyc!!!

o! sorki Magduś, jakos się wcięłam..
Kurcze u nas wszystkie znajome dzieciaki też chore :mad:. Niestety katar zaraz przeradza się w kaszel (bo spływa), a stąd droga do zapalenia oskrzeli już krótka... Jak Maja była mniejsza też to przerabiałam...
A meżowi miejmy nadzieję przejdą fochy .. Oni tacy są czasem beznadzieni. Moim zdaniem jak nie potrafią sobie z czymś poradzić (np. choroba dziecka) i z tej bezsilności zwalają winę na nas.. ciekawe, że wtedy im lepiej ? trzeba zachować stoicki spokój i tyle... (chociaż spróbować :p).

Klusia - ale super corcia ;D ;D ;D superasne zjecie ;D ;D ;D ja wypelnialam jakies tam ankiety, ale nhie pamietam jakie i narazie jeszcze nic do mnie nie przyszlo :( buuuu

a my po dluuuugim prawie 3-godzinnym spacerku jestesmy... wybralysmy sie na niego z pewna bydgoszczanka z forum, ale nie z grudnia.... a my, bydgoskie grudnioweczki kiedy sie w koncu spotkamy ??? moze na przyszly tydzien cos uda nam sie wymyslec ???

My juz po spacerku :) a słonko nadal świeci :)
Teraz czekamy na przyjazd babci, powinna być za godzine.
Także życzymy wszystkim miłego weekendu :) Buziaczki dla wszystkich Maluszków ode mnie i od Kacperka :-* :-* :-*

do mnie tez nic nie doszło a tyle tego po wypełniałam w szpitalu :p chyba te głupie położne moje kartki powyrzucały bo niezbyt mnie lubił (czasami "coś" od nich chciałam i nie mogły posiedzieć)

my tez po spacerku

My już po wizycie u lekarki.
Okazało się że moje dziecko zdrowe jak rybka :laugh: gardełko idealne, płucka czyściutkie,przybyła książkowo ze wszystkim jest na 50-tym centylu.Waga 5570
Powiedziała mi że jestem przewrażliwiona, trzeci raz od urodzenia się Julki jestem u niej z wymyślonym katarem i któregoś dnia zarazi się od jakiegoś chorego dzieciaczka w poczekalni.
Magduś teraz jest epidemia zapalenia płuc i oskrzeli tak mi mówiła właśnie dzisiaj P.doktor.Bardzo dużo dzieci teraz choruje :(.
W szpitalu wypełniałam trzy ankiety ale od razu dostałam trzy paczki.Były tam próbki produktów,gazety,jakieś ulotki reklamowe,jednym słowem śmieci.
Klusia masz śliczną córcię.

reklama
Jestem w szoku! Moja córeczka śpi od 14.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D

Szkoda, że tu tak pusto.  :-[ Zawsze tak jest jak ja mam akurat czas.  :mad: ;)

Mam pytanie - czy nie wiecie może czy można prowadzić działalność gospodarczą będąc na wychowawczym? Jak wygląda wtedy opłacanie ZUS-u? A jak nie wiecie to może wiecie gdzie można szukać tej informacji?

Teściowa dziś pojechała o 10.00 rano. Yuhuuuu!  :laugh: A przed 20.00 przyjeżdża Tomek z nowym pomysłem na mieszkanko.  ::)

Do góry