reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Nathalie - ;D ;D ;D ;D ;D

Magdus - swietny plan z przeprowadzka na kilka dni. Trzeba dbac o swoje zdrowie psychiczne! :D

reklama
a Agnes ty mi sie kiedys pytalas czy ogladam m jak milosc ze mi sie mroczki snia:)ogladam chociaz wszyssstkich tam nienawidze.Nie wiem czemu to ogldam

patrycja masz racje ale bede musiala poczekac az Hania wyzdrowieje bo nie chce jej tagac po tym zimnie,ale lepsze beda pare dni tesknoty niz to wszystko co wyprawiamy czasem,a sssssssszczegolnie ja jak sie wsciekam:)j

Hejka :)
Natalia - :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D niezle niezle ;D ;D ;D ;D
Pati - slicznie dziekuje za przyciecie paskow
Wiolus - to nie moja zasluga... sama bym sobie nie poradzila, Patrycja przyciela mi oba paski - bo zaraz wstawie Wiktorkowy ;D

Dzien dobry wszystkim :D

my dzis chyba na spacerek nie pójdziemy bo u nas paskudna pogoda znowu ten pier.... śnieg pada ??? ja chce juz wiosnę !!!!!!!!!!!!!!

co do płaczu przy cycku to mojej Iduni też sie ostatnio zdarza ale ona po prostu robi kupę tylko nie wiem czemu akurat zawsze przy jedzeniu ??? ;D najlepiej ją wtedy odstawic, ponosic troche i za kilkanascie minut spróbować znowu, smoczek faktycznie też pomaga, tylko czasem juz brak mi cierpliwości bo wczoraj rano np. udało mi sie ją nakarmić dopiero za czwartym podejściem, trwało to wszystko półtorej godziny ale to naprawdę wyjatkowo sie zdarzyło i mam nadzieje ze sie nie powtórzy

Gochna - a u nas bardzo ladnie slonko swieci ;D i zaraz ide z dzieciakami na spacerek :) dzis sobota wiec mam tez Wiktorka :( ale on grzeczny jest, wiec luzik :) a Pawel na uczelni...
a co do placzu przy cycku - to Paulinie tez sie to zdarza i to nawet czesto !!! najczesciej jak jest juz najedzona i chce sobie jeszcze possac a wkurza ja ze cos leci - wtedy jest ryk, a jak dostanie smoka to juz spokoj :)

Dobra, ja lece juz :) szykowac dzieciaki i na spacerek :)

Wandzia no faktycznie troche duża ta Twoja galeryjka ;D ;D

Paaricia a gdybym Cię tak ładnie poprosiła to skleiłabyś mi też ? ? ? wczoraj próbowałam bo ja też ambitna kobitka jestem tak jak Wandzia ale bez programu to faktycznie ani rusz :(

dzien dobry mamusie

ja wlasnie wrocilam z marketu.bylam pokupowac jakies zarlo na jutrzejszy chrzest  ;D
a dzis ide do spowiedzi i na probe (nienawidze sie spowiadac) ale trudno jak trzeba to trzeba

reklama
wanda juz moge wejsc na Twoja strone:)ale do ksiegi gossci nie moge sie wpissac.Moj komp,jeszcze nie kest taki doskonaly:):)fajne zdjecia:)

Do góry