reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Jednak po południu poprawiała się pogoda i bylismy na spacerku :laugh: a teraz jeszcze Kacper śpi na balkonie :)

Byliśmy też u księdza załatwić chrzest i tylko się wkurzyłam, bo chce 250 zł !!! :mad: Debil!!! A tak wogóle to przełożyliśmy chrzciny na maj bo w święta chrzestny nie będzie mógł przyjechać i chyba będą 21 maja.

Odwiedziła nas dzisiaj prababcia Kacperka (moja babcia) :) i mój kuzyn, który przywiózł nam 10 rybek :)

Ide robić obiad póki Mały śpi.

reklama
ale mnie tesciu wkurw....Ale ten pajac potrafi cisnienie podniesc.Wydzwania i sie kloci.Jeszcze idziemy do adriana brata o 18 a ten kretyn niby chce przyjechac o 18.30 tez do niego,jak przyjedzie to biore malego i wychodze (jeszcze go nie widzial i sobie nie zycze zeby go zobaczyl) pozniej wiecej napisze.ide ochlonac

Paula zdzierstwo w tym kosciele!! nie wiem ile u mnie sie placi.Moim zdaniem za chrzest to 100zl to góra!!!!Ilez to pracy jest potrzebne,zeby ochrzcic dzicko.Sakramenty powinny byc bezplatne.
jak bralam slub to placialam 400zl za slub,200 zl za polslubek u pawla w kosciele zapowiedzi po 50 zl w moim i pawla kosciele.Organistka(gra,czy nie)koscielna 100 i tam jakies kwiaty 100(po kosztach)to razem 900 zl plus w USC chyba 120 zl za slub konkordatowy to po prostu zdzierstwo.Trzeba miec kupe forsy zaby wziac slub czy ochrzcic dziecko.Czy cokolwiek

Matko swieta Magdus, ale przeplacasz w tym kosciele !!!!!!!!!!! ja place co laska, a ze mam zle zdanie o kosciele to do koperty na chrzest wlozylam..... uwaga uwaga - 20 zeta !!!!!!!!! Za caly slub, zapowiedzi, organiste itp zaplacilismy gora 150 zeta... w zyciu nie dalabym wiecej :p

hej laski :) :) :)

w koncu udalo sie cos skrobnoc, sorki za brak ladu i skladu ale to od kumpeli i tak na szybko, wiec tak nie mielismy netu - to podstawowa sprawa, nie bede przeciez biegac po kafejkach, zgubilam nr wandy dopiero jak ona mnie zlowila to skojarzylam ze to od niej ( buziaki wandzia :) ) poza tym tak straszne zawirowania w rodzinie ze az nie chce mi sie o tym pisac. slabo sie robi , w kazdym razie - na dniach maja nam wlaczyc net wiec tak jak pisalam wandzi wracam, mam nadzieje ze nie zapomnialyscie o mnie. Strasznie, ale to strasznie sie okropnie stesknilam, normalnie nie wiedzialam, ze czlowiekowi moze tak brakowac fajnych ploteczek, mam nadzieje ze mnie nie zapomnialyscie jeszcze, w kazdym razie sciskam wszystkich b serdecznie. Mój Stasiaczek zdrowiutki, rosnie i rosnie dobil juz do 7,5kg.

koncze, jeszcze raz sciski dla wszystkich :)

Gonia - no nareszcie !!!!!!!!!!! Przekazalam wszystko dziewczynom :) faktycznie troche bez ladu napisalas, bo dwa razy zapytalas czy Cie nie zapomnialysmy :p hehe no pewnie ze nie !!!!!!!!!

Wiecie jaka ja niezła jestem ;D odpalam bb po staremu i wyswietla mi się że niema takiej strony, to wpisuje adres na pasku i wyszukuje mi jakąś zielona stronkę ;D wkurzyłam się, bo co jest!! a okazało się, że bb zmieniło image na zielone ;D ;D
Magdus no jestem w szoku!!! ja dałam 50 zł ;D proponuje iść do innego księdza ;)
Gonia witamy!!!!
mamaC to widze że teściu cię wkurzył, spokojnie, niedenerwuje się :)
Pamcia ja bardzo chciałam mieć dziecko, mimo iż zaczełam o tym mysleć mając 23 lata i długo sie staraliśmy, a na sama myśl że musze małą zostawić babci i wrócić do pracy to płakać mi się chce :( ale nic na to nieporadzę :(

Pamcia - moge troche popoleminowac z Toba (tzn nie przeciwko Tobie ale wspolnie), na temat macierzynstwa mlodego i strszego... chociaz to sensu wiekszego nie ma, bo kazde macierzynstwo dobre i zawsze... Nie mniej jednak coraz czesciej dochodze do wniosku ze pomalu najlepszym wiekiem na dziecko sa studia dla kobiety... Potem jak juz sie zacznie prace, to czesto nie ma czasu ani ochoty na dziecko bo kariera, kariera i jeszcze raz kariera... Z drugiej jednak strony, jak juz kobieta jest dojrzalsza (czytaj starsza) to czesto moze zagwarantowac dziecku (o ile sie na nie zdecyduje) wyzszy standard zycia..... Ech, mozna brac rozne kryteria za i przeciw starszemu a mlodszemu macierzynstwu i zawsze wyjda jakies plusy i minusy i jednego i drugiego i nigdy nie wyjdzie ktore jest lepsze, bo one sa rzeczywiscie inne !!!
A co do cierpliwosci, to dziwie sie Twojej rodzince, bo mi sie wlasnie wydaje ze im starsza jestem tym bardziej cierpliwa..
No i to chyba wszystko co chcialam napisac - pewnie napisalabym i wiecej, ale Wiktor tu wlazl przed chwilka ze mu sie nudzi i przerwal mi wene - nudzi mu sie dobre co ??? A mial spac poprostu ;D ;D ;D Ide opowiedziec mu bajke :)

reklama
a my dziś pojechaliśmy na zakupki i nic nowego nie kupiłam tylko zamieniłam sobie spodnie które kupiłam w sobote na 7/8 ;D
a teraz zmykam już z tąd ;)

Do góry