reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ooo jednak udało się :laugh: tylko wcześniej trzeba coś napisac nie można wysłać samego obrazka

Zdanka a ten bobo podobny jest do Twojej córci ;)

hej hej kobitki....

Za oknem właśnie wywalaja piasek na wylewki i grasuje 7 facetów.... a ja w piżamie obalam herbatkę przy bb :)

Kurczę bladę tyle nadrabiania ale co tam dam radę :)
Wilous - mam nadzieję że teściowa się już nie zmieni spowrotem w jedzę i że Ci się naprawdę zacznie wszystko układać po Twojej myśli:)

Co do prezentów to powiem tak...o moich imieninach pamiętała tylko mama nikt więcej a o Dniu Matki..... naiwna byłam że mój mąż wpadnie na jakiś pomysł i że dostanę chociaż buziaka......:( :( no ale wybaczam mu, w końcu ma całą budowę na głowie, chociaż smutno mi troszkę było

Donia - taka sąsiadka to skarb.... tylko pozazdrościć

A mnie wczoraj moje dziecko kompletnie rozwaliło... siedzimy sobie z mamą gadamy o pierdołach i mama mówi do mnie żebym zobaczyła jak nas Kuba słucha z uwagą (on siedziasł u mnie na kolanach) no i mama do niego mówi "paaa paa" a on się patrzy patrzy i uklada buźkę na różne sposoby i w końcu słuchamy a Kuba mówi "paaa paaa" i za chwilę znów "paa paaa" normalnie byłam w szoku :) :)

A wogóle to ulubioną zabawą Kubusia ostatnimi czasy jest wyjmowanie i wkładanie sobie smoczka do buzi a co się przy tym ogada to jego... strasznie fajnie to wygląda jak sobie tak rączkami przekłada smoczurka na wszystkie możliwe sposoby :)

acha... Kubullo wzywa

lol2.gif

Pauluś, nie nie!!!żabka niet, po prostu kopiujesz adres obrazka (jak klikniesz na niego prawym myszki pojawi ci sie m.in. kopiuj adres obrazka) jejku ja motać troche!!!no i jak skopiujesz adres to wklejasz tak jak zdjęcie w sensie

Moskito u mnie nie pokazuje się kopiuj adres obrazka :(
nie wiem co jest grane  ::)

ale sposobem Eweli mi się udaje :) Ewela dzięki :)

reklama
Do góry