Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No, ale pewnie coś ok. 100zł, albo lepiej, przynajmniej w Wawie rok temu tyle płaciłam.
. Ja place 100 za balejage i ciecie ale strzelam ze ty 200 zaplacilas. I pokazuj sie w tej fryzurce moja droga

. Do tej pory raczej nie lubil sie kapac bo mine mial srednia. A dzis tak mu sie spodobalo chlapanie nogami ze 

. Tak chlapal ze ja bylam cala mokra ze juz nie wspomne o podlodze, a mine mial przy tym zabojcza 
. A na koniec jak go R wyjal z wanienki i polozyl na recznik to zrobil taki krzyk i placz i wrzeszal przez cale ubieranie. Tak mu sie spodobalo to kapanie. Jutro chyba wstawie ta foczke do kapieli do kabiny bo mam gleboki brodzik wiec wody bedzie mial tyle co w wanience i niech chlapie do woli 

. W sumie juz nie wiem czy nie wole zeby jednak nie spacjalnie lubil kapiele ;-)
.
Kąpiel - super - chlapanie, przekręcanie się, a po wyjęciu tragedia.
kapanie wody do wanny pełnej wody autentycznie. I jeszcze coś - to żeśmy się z Krzyśkiem uśmiali bo słychać jakby ktoś gazy puszczał w kąpieli 

....
ale zazdroszczę, ja tu w okolicy nie mam żadnej znajomej mamuśki ... choć ich mnóstwo się kręci:-(

uffff, odpukać ... dziąsełka prawie białe, ale ząbków ani śladu