sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witam dziewczynki z wieczora:-):-):-) My dzisiaj znowu cały dzień na dworzu. W takich momentach najbadziej doceniam korzyści z karmienia piersia
U nas była tak piękna pogoda dzisiaj, że nawet przewinęłam Marcela na placu zabaw
.
Wróciliśmy to od razu poszedł do kąpieli i teraz śpi:-)
Paula to uściskaj Julkę także od nas, bidulka:-
-(
Kasia bo Oliś to pilnuje żeby Mama miała dobry humor;-)
Jutrzenka ja mam zamiar zmienic fotelik jak Marcel będzie miał właśnie 9 kilo, ale rozumiem że Kubusiowi to jeszcze troszke daleko do 9 więc hmmm może idź z nim do sklepu, wsadź Go to zobaczysz czy nie jest jeszcze za mały
A krzesełko do karmienia to mamy ale jeszcze nie używamy. Poczekam aż Marcel będzie siedział samodzielnie
Grzechotka fajnie że Kubusiowi humorek wrócił. Oby tak juz zostało
:-)
Magdalenka to i ja się do Ciebioe uśmiecham:-)
może troszkę późno, ale zawsze to coś
Stefanka

;-)
Ataata coś mam przeczucie, że u Ciebie na gruncie miłosnym coś się dzieje;-)
U nas była tak piękna pogoda dzisiaj, że nawet przewinęłam Marcela na placu zabaw
.Wróciliśmy to od razu poszedł do kąpieli i teraz śpi:-)
Paula to uściskaj Julkę także od nas, bidulka:-
Kasia bo Oliś to pilnuje żeby Mama miała dobry humor;-)
Jutrzenka ja mam zamiar zmienic fotelik jak Marcel będzie miał właśnie 9 kilo, ale rozumiem że Kubusiowi to jeszcze troszke daleko do 9 więc hmmm może idź z nim do sklepu, wsadź Go to zobaczysz czy nie jest jeszcze za mały
A krzesełko do karmienia to mamy ale jeszcze nie używamy. Poczekam aż Marcel będzie siedział samodzielnie
Grzechotka fajnie że Kubusiowi humorek wrócił. Oby tak juz zostało
:-)Magdalenka to i ja się do Ciebioe uśmiecham:-)
może troszkę późno, ale zawsze to coś
Stefanka

;-)Ataata coś mam przeczucie, że u Ciebie na gruncie miłosnym coś się dzieje;-)

) Mezowi sie chyba nie podoba ,a rodzice opiekowali sie Toskiem i nie dosc ,ze miny mieli jakbym im znienacka podrzucila piecioro dzieci(umowilismy sie na to wyjscie tydzien temu i WSZYSTKO bylo przygotowane)to jeszcze znalezli gdzies pieluszke pampersa 1
No i pokaż nam fryzurkę;-):-)