• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam dziewczynki z wieczora:-):-):-) My dzisiaj znowu cały dzień na dworzu. W takich momentach najbadziej doceniam korzyści z karmienia piersia:tak: U nas była tak piękna pogoda dzisiaj, że nawet przewinęłam Marcela na placu zabaw:tak::-p.
Wróciliśmy to od razu poszedł do kąpieli i teraz śpi:-)

Paula to uściskaj Julkę także od nas, bidulka:-(:-(

Kasia bo Oliś to pilnuje żeby Mama miała dobry humor;-)

Jutrzenka ja mam zamiar zmienic fotelik jak Marcel będzie miał właśnie 9 kilo, ale rozumiem że Kubusiowi to jeszcze troszke daleko do 9 więc hmmm może idź z nim do sklepu, wsadź Go to zobaczysz czy nie jest jeszcze za mały
A krzesełko do karmienia to mamy ale jeszcze nie używamy. Poczekam aż Marcel będzie siedział samodzielnie

Grzechotka fajnie że Kubusiowi humorek wrócił. Oby tak juz zostało:tak::-)

Magdalenka to i ja się do Ciebioe uśmiecham:-):-D:-):-D może troszkę późno, ale zawsze to coś:tak:

Stefanka :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: ;-)

Ataata coś mam przeczucie, że u Ciebie na gruncie miłosnym coś się dzieje;-):tak:

reklama
To i ja coś dorzucę na temat krzesełka do karmienia... W chwili obecnej Julka je na leżaku, ale ten mój leżak jest taki że ma trzy regulacje oparcia- prawie na płasko, pół leżąco i na siedząco, a prócz tej regulacji to mam taką stopkę do blokowania i się nie buja leżaczek tylko jest oparty na tej stopce.
Więc będę mogła ją najpierw karmic na tym leżaczku z opcją krzesełka.

Co do fotelikow to my kupilismy wlasnie uzywany firmy romer bo ta firma jest super jesli chodzi o testy:tak: Witka nie pamietam kiedy przesadzilismy ale bylismy w sklepie z nim jak mu sie za ciasno robilo kolo glowki i ramionek.Na nozki sie podobno nie patrzy bo szybko zaczynaja wystawac.
Ja wlasnie na tej stronce , ktora pokazywala DotaZ i Weroniczka szukalam wynikow testow ale Stefciu to jest na dluuuzsza chwile czytania i nie da sie tego strescic w paru zdaniach:no:
No a ja bylam u fryzjera:szok::crazy::angry: Nie zgadniecie ile zabulilam.No dobra pozwole wam strzelic hihi;-):-D Fryzura jest fajna ale po powrocie do domu mina mi zrzedla(Jesu jak to sie pisze?:zawstydzona/y:) Mezowi sie chyba nie podoba ,a rodzice opiekowali sie Toskiem i nie dosc ,ze miny mieli jakbym im znienacka podrzucila piecioro dzieci(umowilismy sie na to wyjscie tydzien temu i WSZYSTKO bylo przygotowane)to jeszcze znalezli gdzies pieluszke pampersa 1:szok::crazy: i mu ja wcisneli na gruba dupcie az mial czerwone odciski na nozkach.No i nie mowiac o tym ,ze nie dali mu deserku chociaz stal na stole a na lodowce dokladnie opisalam co i kiedy ma dostac:crazy::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam dzis dola jak nie wiem co!!!!!!

Grzechotka fajnie ze humorek malemu wrocil. Moze cos mu niepasowala z pogoda?.

Kasia mowisz ze Olis gadula :-D:-D,

Paula moze Wasza pora na zabkowanie, wspolczuje biudulka, moze jutro bedzie lepiej. A fajny ten lezaczek. Ja w domu ma taki normalny bez regulacji a u rodzicow taki z regulacja oparcia jak mowisz tylko troszke inaczej wyglada. Bede musiala zemienic. Tam maly drugi rezerwowo jak do nich chodzimy zeby maly mial na czym lezec.

Sylwia fajnie Ci z tym karmieniem. Zazdroszcze :tak::tak:.

No Aneczka pokaż co masz na główce.:tak:No i napisz ile zabuliłaś. Za samo cięcie pewnie z 50zł. A z tym pampersem to dobre :-D:-D:-D jak oni to zrobili??? Nie zmarnował się przynajmniej... hihihi... :-D:-D:-D

Jutrzenka ona właśnie bzikuje na dziąsła, jak ciś właduje do buzi to jakby wścieku dostała... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jejku mam nadzieję że bedzie łagodnie...

My narazie mamy spokój z tym wydzieraniem się, ale zębów jak nie było tak nie ma, cały czas się nie przebiły. Może jak się będą przebijały to mniejszy płacz będzie. Rosną nam dzieciaczki, to nie to co kiedyś, że tylko spanie i karmienie, teraz trzeba troszkę wokół nich poskakać;-) Idę chyba zaraz spać, bo jeszcze po tym szpitalu nie odpoczęłam. Wczoraj też przed 22 zwałkę zaliczyłam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry