My juz po spacerku, w sumie slonce swieci i niby jest cieplo ale wiatr zimny wieje. Poszlam z malym po czapeczke jakos ciensza ale nie mieli jeszcze nic nowego wiec nie kupilam.
Mam pytanko a wlasciwie dwa.
1. Czy macie juz krzeselka do karmienia???. Ja mam bo Kubus od meza kolegow i nie wiem czy juz mozna uzywac czy jeszcze za wczesnie. Narazie karmie na lezaczku ale maly sie wierci i przekreca na bok wiec zewsze wszystko ubrudzi. Wiem ze na pozycje siedzaca jeszcze za wczesnie ale ten moj ma regulowane siedzisko i jest taka pozycja pollezaca. Moze ktoras ma takie i mi poradzi.
2. Kiedy planujecie zmiane fotelikow samochodowych. Narazie mam ten taki w formie kubelka montowane tylem do kierunku jazdy i takie przenosne. Znajomi kupili takie to montowane przedem, takie wieksze dla siedzace dziecka ale ono tez ma pozyjce lezaca i znowu mam problem. Bo wiem ze one sa od 9 kilo ale moj maly nalezy do chudzielcow i wazy dopiero 6 kg ale z tego wydaje mi sie ze zaczyna powoli wyrastac bo mu nogi zaczynaja wychodzic.
Ale ja mam problemy 
, prosze o Wasze opinie i rady.
Grzechotka ja za parasolke zaplacilam 69zl ale tylko dlatego ze kupilam z tej samej firmy co mam wozek bo chcialam zeby pasowala, a takie standardowe to u mnie ok 50 zl kosztuja. Z tym ze zadna z nich mi nie pasowala kolorem do wozka.
My tez niedlugo zaczniemy poszukiwac samochodu bo jak wroce do pracy to jednym nie damy rady bo jezdzimy w przeciwnych kierunkach do pracy i troszke na inne godziny, a i jeszcze moja mame trzeba bedzie przywozic i odwozic wiec jedenym samochodem nie damy rady. Poza tym w tym maly nieduzy bagaznik i jak wsadzimy wozek to spacjelnie nic wiecej wiekszego nie wchodzi a planujemy jechac z malym na wakacje wiec walizki sie nie zmieszcza i zadne inne rzeczy dla malego tez nie.

.
Aneczka ja rozumiem Twoje podejscie do religii i uwazam ze dobrze robisz z chrztem malego. A on juz dalej sam zdecyduje czy chce przyjac kolejne sakramenty

czy tez nie. Milej imprezki