• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej i my się meldujemy dziś w znacznie lepszym humorze:-D
Kuba juz nie wyje dał sobie spokój jak na tę chwilę oczywiście teraz spi.
Ja za to sie marnie czuję dziś rano wstałam z kaszlam jak u grużlika to chyba przez ten wczorajszy wiatr:baffled:
Kurcze cieszę się że jest ciepło ale z drugiej strony JA SIĘ NIE MAM W CO UBIERAĆ!!!!!!!! wszystko jest na mnie wciąż za małe muszę zmienić całą garderobę:angry::baffled::crazy: tragedia po prostu co dziennie ten sam problem jak patrze w to cholerne lustro:angry: jak ja wam zazdroszczę wy wszystkie na tych zdjęciach takie szczuplutkie a mnie cały czas zalega te cholerne 15 kg to strasznie dużo!@!!!

wieczorami nawet teraz nie m ogę posiedzieć na bb bo R ogląda samochody mamy zamiar teraz zmienić samochód więc jak tylko przydzie z pracy to nos w internecie:angry:

Dziewczyny ile taka parasolka do wózka kosztuje bo ja też musze dokupić bo małemu słońce po oczach daje i muszę na spacerze wózek tyłem prowadzić

Kasiu cieszę się ogromnie z hurorku Olisia on jest wesoły bo amunia jest wesoła:-D

Viki zdrowiej

stefcia nie daj sie wampirkom w szkole chociaż tam pewnie lepsze dzieci niż u nas

ataata gdzie sie podziewasz?
sylwia fajnie że masz koleżnaki od piaskownicy ja tu jestem sama kurcze muszę sobie zapozna,ć jakąś mamę na spacerze:-)

miłego dnia
może mi się humor też polepszy (jak znajdę coś do ubrania )

reklama
Buu a o mnie to nikt nie pyta gdzie sie podzialam:-(:dry:
No w kazdym razie po kilku dniach komputer w koncu dziala:tak::-)
Nie ma szans zebym nadrobila te strony , ktore nadrukowalyscie przez czas mojej nieobecnosci:zawstydzona/y: No ale ja niestety czesto nie mam czasu zeby nadrabiac.
Moje lobuzy dja mi ostatnio niezle popalic.Malego przestawiam powoli na sztuczne mleczko bo po moim jest glodny w godzinke po karmieniu.Witek jest nieznosny bo ma katar i ida mu zeby.Nigdy sie to u niego nie skonczy:no::baffled:
Kasiu ciesze sie ,ze wszystko u was dobrze.Martwilam sie o Olisia jak nie moglam zagladac na bb.Super ,ze ustawili mu dobrze leki.:blink:
Co do spacerkow to malego wystawilam na taras a duzego wyslalam z dziadkiem do sklepu;-) tym sposobem mam chociaz chwilke dla siebie.
No a w niedziele robimy chrzciny.Przyznam ze wstydem ,ze nie chce mi sie:zawstydzona/y:
Nie jestem specjalnie katoliczka ale doszlam do wniosku ,ze ochrzcze dzieci zeby pozniej mialy latwiej.Beda chcialy to pojda na religie z innymi dziecmi, wezma komunie itd. a jak nie to pojda na etyke.Naucze ich wiary w boga i tego co jest w bilbli ale do kosciola ich zmuszac nie bede.Wiem ,ze wiele z was mysli ,ze to glupie ale dlugo by tlumaczyc jak to jest do konca z moja wiara;-)
No w kazdym razie imprezke robimy w lokalu na 15osob a potem wpadna do nas na jakas salatke i tort jeszcze.Ja w zwiazku z tym ide dzis do fryzjera i az sie boje bo raz ,ze maluchy zostawiam z mezem i dzidkami a dwa ,ze nie wiem gdzie jest dobry fryzjer:baffled::sorry2:

Grzechotka to kuruj się kochana:tak::-D A z wagą to ja rozumiem, że łatwo mijest gadac ale wiesz " więcej ciała do kochania":tak::tak: Jak Kubuś zacznie chodzic to wtedy będziesz miała za kim latac to odrazu zbędne kilogramy pogubisz;-):-)
Cieszę się że Kubuś zluzował trochę z tym płaczem;-)

Aneczka nie upomonałyśmy się o Ciebie bo Ty zawsze raz na kilka dni zaglądasz. Więc jak nie ma Cię przez chwilę my wiemy, że i tak niedługo wrócisz;-) Życzę powodzenia z tym fryzjerem. A jeśli chodzi o Wiarę to ze mną jest podobnie:tak:

Ale ten mój bąbel się rozespał:no::no:czekam i czekam:crazy::crazy:
Ocho, obudził się wreszcie:-) To spadamy na spacerek:tak:

My tez sie witamy!!!:-)

zaraz uciekamy na spacerek....ale najpierw cos tu napisze:tak:;-)

Grzechotka u nas parasolki kosztują od 40 zł wzwyż...najważniejsze to sprwdzic czy dana parasolka pasuje do wózka, nie tylko kolorystycznie:-D

Aneczka Ty juz nas tak przyzwyczaiłaś...pojawiasz sie i znikasz;-)To udanej wizyty u fryzjera:-)ale dużo to chyba nie zrobisz, z tego co pamiętam masz krótkie włoski:baffled:;-)

Zdrówka dla chorych mamusiek!

Dobra zabieram się do ubierania małego...leży sobie właśnie i z ciekawością ogląda paluszki u stóp, trochę to wygląda jakby sobie paznokcie obgryzał:-D:rofl2:

Buziaki dla Bąbelków, miłej srody!
pa:-)

a moja dzidzia też tak śpi słodki teraz czekam aż sie zbudzi i na spacerek idziemy

ubrać się jakoś ubrałam może być nawet wlazłam w jedne swoje spodnie w które nie wchodziłam:-) ale i tak cała szfa ciuchów leży nieużywana
teraz butów do tego stroju mnie mam ach straszne ;-)
chciałabym mieć czarodziejską różdzkę i czry mary i mam nowe buciki:-D czemu nie jestem czarodziejką:-)

dzien dobry
my po szczepieniu, i to calkiem znosnym, bez płaczu, z usmiechem na twarzy:tak:wszyscy mieli ubaw ze pablo ma takie grube nogi ze nie poczuje igły...no i sie nie pomylili:-)
teraz babcia spaceruje z dziecmi a ja przyszłam posprzatac troche bo po poludniu wpadna tesciowie...(inspekcja hehe):tak:

co tam jeszcze...nie wiem...ataata gdzie ty??

Właśnie tak sobie przed chwilą myślałam co z Agatką

No włąśnie Ataata co się dzieje z Tobą kochana?? Martwimy się:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
.

ataata gdzie sie podziewasz?

KOFFANE...:sorry2: JUZ MYSLALAM ZE ZAPOMNIALYŚCIE O SWOJEJ SZEFOWEJ:-p:laugh2:a no zapomnialam sylwia ty tez pamietalas ale mi cytac ucekł:sorry2:
Ja generalni chwilowo zaginęłam w akcji, teraz nadrobiłam puki mala spi ale juz wstaje wiec pseplasam ale nie odpisze nikomu...;-)

Nie jestem specjalnie katoliczka ale doszlam do wniosku ,ze ochrzcze dzieci zeby pozniej mialy latwiej.Beda chcialy to pojda na religie z innymi dziecmi, wezma komunie itd. a jak nie to pojda na etyke.Naucze ich wiary w boga i tego co jest w bilbli ale do kosciola ich zmuszac nie bede.Wiem ,ze wiele z was mysli ,ze to glupie ale dlugo by tlumaczyc jak to jest do konca z moja wiara;-)
Aneczka ja mam identyczne podejście do tej kwestii co Ty :tak:

viki mnie też cos rozbawilo... chyba to samo...;-)

A i niewiem czy sie chwalić czy nie..?
Bo niechce zapeszyć...:dry:
Dobra to narazie sie jeszcze nie chwale;-)

Paaaa bo zaraz bede spadac na pole z wstręciuchą... a wogole to moje dzieci kocha swój wózek, bo nie płacze w nim juz prawie wcale... albo w nim śpi, albo ja sadzam i jezdzi na siedząco, zakładam wiatraczek i mała sie zajmuje:-D a z reszta jak jeżdże i "obraz sie porusza" to jest git, bo coś sie dzieje i dziecie sobie podziwia

Buziaki milego dzionka

reklama
:-) a tak sie do Was uśmiechnę bo nie mam do kogo, a musze sie szybko uśmiechnąć bo mnie jakiś dół łapie :-):-):-):-):-):-):-) może mnie nie złapie do końca :-):-):-):-):-):-)

A Grzechotka, ja to niby wagę mam już sprzed ciąży a jednak i tak nic z moich schodzonych starych ciuszków mi nie pasuje :dry: ale to chyba powinnam się cieszyć że się tu i ówdzie zaokrągliłam :-) ale wole jednak być patyk i sie w mojego Dużego Misia wtulać ;-)
Aneczka chyba pójde w Twoje ślady i powoli będę odstawiać cycysia na specjale okazje ;-)
Viki super że Pawełek tak dzielnie zniósł szczepienie! mam nadzije że Ty się lepiej czujesz. Miłej wizytacji ;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry