pryzybela
Mama Kayi i Maxia
No a ja jak zwykle nie mam z kim "live" pogadac:-). Ale dzisiaj kiszke mialam, bo zapomnialam ze mialo u nas wody przez kilka godzin nie byc i zaliczylam zonka jak sie rano poszlam myc
Przez to spacerek zaliczylismy dopiero po poludnu, wiec jutro musze troche nadrobic
Ale nie bylo tak zle bo sobie chociaz z rodzinka na skypie pogadalam, ale co sie dziwic, kazdy chce
od czasu so czasu poogladac malutka:-)
Monia, to u Ciebie w sumie fajnie, bo jednak i tak bedziesz przez wiekszosc dnia z synkiem, a babcia na pewno zadba o kochanego wnusia
Jutrzenka, z ta integracja, to nie tak do konca, bo przez ta zapomniana tabletke, grzecznie trzeba byc przez jakis czas

No dziewczynki, Wy to macie "znajomosci". Mi sie tylko zdarzylo raz jechac autobusem z Emilia Krakowska, a tak to jakos nie mialam szczescia do spotykania znanych osobistosci;-)
No i zmykam znow system do komputera wgrac, wiec jakby mnie dluzej nie bylo na bb, to znaczy ze cos popsulam
Ale ja kochac grzebac w komputerze!
No i dziendoberek dla pierwszej rannej ptaszynki!!!
))
Przez to spacerek zaliczylismy dopiero po poludnu, wiec jutro musze troche nadrobicod czasu so czasu poogladac malutka:-)
Monia, to u Ciebie w sumie fajnie, bo jednak i tak bedziesz przez wiekszosc dnia z synkiem, a babcia na pewno zadba o kochanego wnusia
Jutrzenka, z ta integracja, to nie tak do konca, bo przez ta zapomniana tabletke, grzecznie trzeba byc przez jakis czas

No dziewczynki, Wy to macie "znajomosci". Mi sie tylko zdarzylo raz jechac autobusem z Emilia Krakowska, a tak to jakos nie mialam szczescia do spotykania znanych osobistosci;-)
No i zmykam znow system do komputera wgrac, wiec jakby mnie dluzej nie bylo na bb, to znaczy ze cos popsulam
Ale ja kochac grzebac w komputerze!
No i dziendoberek dla pierwszej rannej ptaszynki!!!
Jak sie kładłam spać o 1 to się Wiktor obudził i tyle było z mojego spania. Wkońcu musiałam go wziąć do nas do łóżka. Może coś mi się uda dzisiaj zrobić ale wątpię.