• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No a ja jak zwykle nie mam z kim "live" pogadac:-). Ale dzisiaj kiszke mialam, bo zapomnialam ze mialo u nas wody przez kilka godzin nie byc i zaliczylam zonka jak sie rano poszlam myc:baffled: Przez to spacerek zaliczylismy dopiero po poludnu, wiec jutro musze troche nadrobic;) Ale nie bylo tak zle bo sobie chociaz z rodzinka na skypie pogadalam, ale co sie dziwic, kazdy chce
od czasu so czasu poogladac malutka:-)

Monia, to u Ciebie w sumie fajnie, bo jednak i tak bedziesz przez wiekszosc dnia z synkiem, a babcia na pewno zadba o kochanego wnusia:)

Jutrzenka, z ta integracja, to nie tak do konca, bo przez ta zapomniana tabletke, grzecznie trzeba byc przez jakis czas:zawstydzona/y::tak::-D

No dziewczynki, Wy to macie "znajomosci". Mi sie tylko zdarzylo raz jechac autobusem z Emilia Krakowska, a tak to jakos nie mialam szczescia do spotykania znanych osobistosci;-)

No i zmykam znow system do komputera wgrac, wiec jakby mnie dluzej nie bylo na bb, to znaczy ze cos popsulam:rofl2: Ale ja kochac grzebac w komputerze!:happy:

No i dziendoberek dla pierwszej rannej ptaszynki!!!:)))

reklama
Witamy się w ten kolejny piękny słoneczny dzień :-)
Olisiek chyba zmęczony szpitalem dał mi dzisiaj pospać i dopiero teraz się obudził, a jaki chłopczyk ma dobry humor :-DCały czas gada i się śmieje,takie dni uwielbiam :-D
Miłego dzionka Dziewczynki, a dla Pryzybelki słodkich snów ;-)

Witam :tak:
Troszkę niewyspana i w zwolnionym tempie:dry: Jak sie kładłam spać o 1 to się Wiktor obudził i tyle było z mojego spania. Wkońcu musiałam go wziąć do nas do łóżka. Może coś mi się uda dzisiaj zrobić ale wątpię.

Kasia bardzo się cieszę że Oliś w cudnym humorze i Tobie się udziela...albo na odwrót ;-):-D

Pryzybelka Ty maniaku komputerowy ;-):-)

witam:-):-)
my juz na nogach od 9 nocka ładna 1 pobutka o 3 a 2 o 5,40 dzisiaj łobuziara nie chciała spac do 12:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dzien zapowiada sie bazwietrzny wiec wybedziemy na długasny sacerek
KASIA fajnie ze Oliskowi humorek dopisuje no i tobie tez tak trzymajcie
PRZYBELA rzeczywiscie z ciebie maniak pomputerowy
STEFANKA nie miłysmy okazji bo ja wieczorkiem szybko mykam lulu a ty nocny marek jestes no i super ze mała dobrze zniosła szczepienie i nie goraczkowała
VIKI współczuje tych zatok mój T zawsze sie z tym meczył ale odpukac odstukac jakies2 lata juz go nie bola trzymaj sie kochana i wracaj do zdrówka
MAGDALENKA ciezka noc miałas podzuc mi małego i idz spac jakos se poradze hehe

Witam wszystkich w ten sloneczny i piekny poranek. Az sie chce zyc jak za oknem taka pogoda. Cudnie.

Viki wspolczuje bolu zatok, nigdy nie mialam ale slyszalam ze to masakra :no::no::no:.

Pryzybelka postaraj sie z tym systemem i szybko wracaj na BB.

Milego dnia dziewczynki

To i ja się z Wami dzisiaj witam.:-):-):tak:
Czekam aż Marcel obudzi się z drzemki, dam mu jeśc i wypad na spacerek. Oczywiście tradycyjnie na plac zabaw gdzie mamy "zlot czarownic":-D:-D:-D. Mam tu w okolicy kilka koleżanek z dzieciaczkami to się spotykamy na ploty jak jest ładna pogoda.

A czy Ataata obraziła się na nas??????

No włąśnie Ataata co się dzieje z Tobą kochana?? Martwimy się:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

A ja dziś mimo dość długiego snu to jetem obrzydliwie śpiąca a mam do załatwienia kilka spraw w mieśćie:baffled::baffled::baffled::baffled: Idę zrobić sobie kawusię, umyć się i wyapdam z domu. Miłego dnia dziewczynki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry