• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka to o autograf Karolaka nie śmiem prosic. Ale może poproszę o Twój, wkońcu spotkałaś Go osobiście:tak:;-):-p
A ja nie miałam nigdy takiej przyjemności spotkac kogoś z TV:-(:-(:no:

reklama
Sylwia :-D:-D.

Ja mialam okazje spotkac kilka osob z tv, mam tez fotke z Tadeuszem Drozdą i z Kasia Figura. A Karolaka widzialam jakies 2 lata temu jak tylko z Kryminalnyh byl znany. Teraz do nas nie przyjezdza tylko telefonicznie sprawy zalatwia i jak dzwoni to zawsze mowi Dzien dobry tu tomek karolak :-D:-D, a mojej kolezance ostatnio kazal do siebie Tomku mowic jak z nia przez tel sprawy wyjasnial.

A zeby mi ktos nie zarzucil ze fantazjuje to tu fotka z Kasia Figura na festiwalu filmow fabularnych w Kazimierzu Dolnym w 2003. Ja to ta po lewej stronie Figury tylko jak mialam jeszcze krotkie i ciemne wlosy. Ach dawno to bylo.

Ja juz uciekam kochane, dobrej i przespanej nocki zycze. Buziolki dla Was i maluszkow. Do jutra.

witam nocne marki no i przybele tez witam
moja Oliwcia juz wykapana najedzona i od 30 min spi odleciała przy cycu ,a wiec ja ide sie kapac i lulu bo cos mnie nuzy[wstałam o 12]:szok:
STEFANKO ja tez ci witam goraco i podziwiam ze masz tyle siły w sobie
życze wszystkim miłej nocki buziaki do jutra:-):-)

Wow Jutrzenka ale Cię zaszczyt spotkał!!:-) A ja do niego wzdycham do telewizora ....:-p:zawstydzona/y::-D ... ale trzeba przyznać, że fajny gość z niego;-)
A ta Figura to rzeczywiście ma te cyce!!! Nie dziwię się, że jej w tańcu przeszkadzały:szok:.

reklama
A ja mam autograf od Rudiego Schuberta, który specjalnie dla mnie śpiewał swoją "Monikę dziewczynę ratownika" i Maćka Stuhra często na Rynku widywałam ... a i Boczka z "Kiepskich" to co sobota w Carrefurze na zakupach spotykam ... wprawdzie to nie takie sławy jak zna Jutrzenka, ale zawsze coś!!! Hehe:-D:-D:-D

Aaaaaaa ... idę spać:)
Słodkich snów ..... i miłego integrowania się .... :-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry