Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oooo chyba ja sie załapałam na ta 10000 str
oj sorki tak sie zapatrzyłam
Elcia - strona 1000 a 10000post ;-)

, to zaszalalyscie, kurde ja nie umiem tyle spac, dla mnie do 10 to juz dlugo. Co do problemow po deserku to ja nie zauwalylam, jedynie kupka byla taka czesciowo czarna.

, to ja tez sie ze swoim integrowalam wczoraj
, a myslalam ze to sie inaczej nazywa ;-)

.
:-):-).
, a zostawilismy go glowa tuz przy tej krotszej sciance. tak sie wierci ze sie po lozku przemieszcza. Kurde musze zalozyc oslonke na lozeczko taka na okolo nie tylko przy glowce.
. 
a mamusia razem z nim. Nie moge sie nacieszyc jaki o n juz jest fajny, a jeszcze niedawno taki maly gapa byl i tylko lezal i patrzyl. wiecie co łaśnie tak sobie pomyślałam że dla wielu z nas niedługo będzie pierwszy dzień matkiaż mi sie łezka zakręciła
![]()
wygina się mostki robi jak go biorę na ręce to z chęcią świat do góry nogami ogląda

.
Dota kurcze to mialas przezycie. Wspolczuje. Chyba bym zawalu dostala, a ten fotelik nie ma szelek zeby zapiac malego?
.