elcia12
Grudniowa mama Oliwii
dzieki kochana to juz sie nie powtórzyElcia wybaczam to upominanie mnie ale żeby mi to było ostatni raz;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
obiecuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki kochana to juz sie nie powtórzyElcia wybaczam to upominanie mnie ale żeby mi to było ostatni raz;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
... pewnie znów nie będzie chciał jeść później i znów będzie pobudka o 4 rano
.
. Więc wolałabym jednak go dokarmiać przed snem niż w trakcie :-( ... ale macie rację, może nie będzie jednak tego potrzebował
.
, no tak ... wkrótce trzeba będzie mieć oczy wokół głowy 

mam nadzieje ze nie bedzie miala jakies temperatury czy cos...

dota jako jedyna sie do mnie zwrocilas przez te pare dni...milo :-)
Stefanka a ja??? Też się za Tobą stęskniłam;-)
Stefanka, Dotka coś się mało ostatnio udzielacie Moje Drogie bo nie mam na co Wam odpisać;-) ....

pozniej poszlam kupic malemu butki takie fajne mu kupilam bo z tych nr 19 juz wyrosl (pozniej wrzuce fotka na odpowiedni watek) 

ja to nie wiem to moje dziecie rosnie jak na drozdzach, tyle tylko ze ta stopke to chyba po mnie ma bo ja mam 41 

, czasami trudno mi fajne buty kupic, do tego wszystkiego u mnie tez dzis @ 

chyba musze zajsc ponownie bo ja tych boli nie zniose, mialam nadzieje ze po porodzie bedzie lepiej ale niestety nie :-

i chcial ja zobaczyc

Ale fajny dzień był.
;-);-).