• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam wreszcie i ja!!!

Sto latek dla Antosia ... najmłodszego wśród Grudniaczków:):)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jeszcze raz serdecznie dziękuję za życzenia ... kochane jesteście:rofl2::rofl2::rofl2:
Wczoraj niestety nie udało mi się dorwać do komputera, bo mój Ł jest na kupnie laptopa :-D i najpierw pół dnia lataliśmy po mieście, a potem cały wieczór wisiał na necie i szukał ... szukał ... szukał i nie znalazł ... więc dalej szukamy:crazy:

Piątek i sobotę praktycznie spędziliśmy nad wodą, bo tatuś - zapalony wędkarz - musiał otworzyć sezon wędkarski:baffled:, a że pogoda była znośna to Wiktorek spędził dwa dni na świeżym powietrzu:-) po czym spał jak zabity do 9.30 rano!!!!!:szok:

A mnie został ostatni tydzień w domu ... za tydzień wracam do pracy :-(:-(:-(. I nawet nie chcę o tym myśleć ...

Grzechotka mi Dziewczyny poleciły nosidełko Baby Bjorn i jest świetne ... Wiktor uwielbia w nim zasypiać na zakupach:-D
I trzymam kciuki za Kubusia, oby Twoje podejrzenia się nie sprawdziły:tak:

Ewcia piękne zdjęcia:-). I super, że z bioderkami ok!!!

Kasia strasznie się cieszę, że u Olisia ok! Ucałuj Go od nas:-)

Daszka to z Jasia dzielny chłopak, że tak bezproblemowo zniósł tak daleką podróż:-)

Jutrzenka my też zostajemy przy "czołgu", bo na naszych wojażach sprawdza się w 100% ... myślę że dopiero w wakacje rozejrzymy się za czymś mniejszym;-)

Sylwia fajnie, że humor lepszy i że wysypka Marcelkowi zelżała:-)

Viki, Magdalenka super, że spotkałyście się tak na żywo i że dzieciaczki się poznały:-)

Ewedja fajnie, że mąż się odezwał i poprawił Ci nastrój:-).
Ja już powoli przywykłam do rozłąk, chociaż zobaczymy co będzie jak do pracy pójdę ...:crazy:

Paula gratulacje dla Julki akrobatki:-D I super, że tak dużo śpi ... i Ty masz więcej czasu dla siebie:-)

Pryzybelka pomyśl co będzie jak malutkiej ząbki wyrosną ... jeśli sie tego gryzienia nie oduczy;-)

Weroniczka współczuję nocy! Też miałam tak jakieś dwa tygodnie temu przez 2 nocki ... jak Wiktorowi smoczek wypadał to był taki wrzask, że na równe nogi stawałam ... ale przeszło mu ... i oby nigdy nie wróciło, bo na ogół śpi bez smoczka:-)

Ataata współczuję tych wrzasków:-( A taka Darusia ostatnio grzeczna była....

Elcia jeśli chodzi o włosy to tu większość narzekała na masakryczne wypadanie ... mnie już chyba przechodzi bo wypada coraz mniej, ale nadal są wszędzie:angry::angry::angry::angry:
A jeśli chodzi o sprzątanie i pranie .. to ja dziś akurat miałam lenia:-p

Stefanka, Dotka coś się mało ostatnio udzielacie Moje Drogie bo nie mam na co Wam odpisać;-) .... :-D:-D:-D

No to tyle ... spadam do kapieli:happy:

reklama
hmmm igrają nie ugrają a moja siostra cioteczna jak miała 4 lata zachorowała na sepsę którę wywołuja pneumokoki i niestety choroba poczyniła tak wielkie spustoszenie w mózgu że teraz 11 letnia dziewczyna wciąż nie mówi nie chodzi sama nie siedzi nie je nie pije sama i tak do końca życia więc myślcie co chcecia ja szczepię zawsze to mniejszy procent prawdopodobieństwa że zachoruje tfu tfu

, że twórcy tych reklam igrają z uczuciami i strachem rodziców... dlatego rozsądny pediatra do któego mamy zaufanie jest niezbędny..
dokładnie - bazują na strachu rodziców o dziecko i wykorzystują to bardzo umiejętnie

Jutrzenka
- aniołek z Twojego Kubusia...skoro tak dziewczyny podsyłają sobie maluchy to ja wysyłam Wiktora do Was na nauki ;-)

Grzechotka
- straszne co piszesz - takie nieszczęście.
Nie dziwię się że nie chcesz ryzykować.

I Kubus usnal, byl tak zmeczony ze nawet nas nie zaczepial jak zwykle i nie gadal tylko padl, chyba sie powietrza nalykal :-D:-D na spacerze.

Magda dawaj Wiktorka na wychowanie :-D:-D:-D

Ewa patrzylam ale my nadal spimy razem bo Kubus nie mam jeszcze swojego pokoiku wykonczonego. Dopiero gipsy sie robia ;-):-D:-D. Potem cos na podloge i kolorek na sciany i zaczniemy urzedzanie. Mam nadzieje ze do lata sie z tym uporany i sprobujemy go przeniesc. Moj maz jest za tym jak najbardziej, gorzej ze ja bede przezywala ale wiem ze lepiej wczesniej niz pozniej.

ja witam sie z powrotem, moje malenstwo wlasnie wszamalo butle wiec teraz troszke pospi, co ja bym dala zeby sypial tak jak wasze dzieciaczki do rana, u nas jeszcze do tego nie doszlo

mam pytanie czy wasze bobaski czasami spia z nozkami w gorze, moje malenstwo czasami tak ma, mnie by bylo nie wygodznie, a jak jest z dzieciaczkami czy to normalne??????:baffled::baffled::baffled:

zaopatrzylam sie dzis w polecany przez was misiowy ogrodek, u nas tylko w jednym sklepie byl :szok::szok::szok: zobaczymy czy niunius moj bedzie to jadl

cos chcialam jeszcze zapytac ale zapomnialam co moje szare komorki juz nie pracuja, jak sobie przypomne to napisze:blink::blink::blink:

ewelina czasem tak śpi i często tak sobie leży z nogami do góry Kuba
a co do misiowego ogródka to Kuba pluł tym strasznie ryczał i wykręcał się jak mu to dawałam :angry::baffled::crazy::no:ale może twojemu będzie smakowałao

ja jeszcze muszę wypróbować zupkę z dodatkiem tego misowego a przepis jest na kulinarnym

reklama
sa te nosidełka baby bjorn uzywane za np 70 zł mam nadzieję że nie jest jakieś lewe poobserwuję aukcje zobaczymy może kupie takie

a ja tez ide lulu mój szkrab sie troszke kręci juz mam nadzieję że troszke pośpi jeszcze

dobrej nocy życzę i przespanej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry